![]() |
Cytat:
Fajne, a macie co¶ jeszcze ?? |
Jutro bedzie cos fajnego.
|
Chyba już jutro nastało :confused: :confused: :confused:
|
no nastało, ale jeszcze będzie trwać :)
|
Cytat:
Ej no jutro już było kilka razy :haha2: |
@Bajrasz
Kurcze a ja nie zaznam spokoju dopóki sie nie dowiem co to za spodnie ma na sobie kolega siedz±cy skromnie na "szosie" czy to OP1, czy to też z Modeki? http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1249486900 Powiedzcie mi co to za patent i dlaczego? Jak sie tym czym¶ zmienia biegi i naciska wajche od hamulca? Czyzby komary przegryzały zwykłe modekowe spodnie i dopiero taki kondom pomagał przeżyć? Na marginesie to dzięki za relacje. Czytałem z wypiekami i wyobrażałem sobie że tam jestem. Pewnie mnie to sie nie uda ale... pomarzyć i poogladać jest też substytycyjnie fajnie. |
Jako kolega Bajrasza ¶pieszę z odpowiedzi±:)
Tak. To OP ale nie 1. Jaki¶ wyższy model. Jednoczę¶ciowy. Kosztuje całe 50zł. Ciachasz go pod pachami i masz super nieprzemakalne gacie:D Bez problemu daj± się założyć na twarde buty. Ubranie w sam raz do pokonywania potoków. Na tym zdjęciu mam je na dupie bo było bardzo zimno i mokro:cold: |
No a w planie wlasnie byly potoki,baa,nawet rzeki,baa:D rzeki,calkiem glebokie z rwacym pradem
|
@Bajrasz
Cytat:
To może miec znaczenie dla przestrogi i jako nauczka dla innych podrózników. Wybacz że w tym przypadku jeste¶ jakby przypadkiem klinicznym ale cóż ... tak wyszło. |
mam niecne podejrzenia, że mogło chodzić o ci¶nienie w oponie ale zostawię to Bajaszowi.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |