![]() |
Cytat:
|
Przed burzą to na pewno. Tam zawsze pada. :D
|
Cytat:
Przykładowo Planeta Abstrakcja była na Krymie i nie tylko. Własnymi środkami transportu też ludzie eksplorowali... |
Cytat:
|
Są zastoje w pisaniu bajki bo pracy dużo a w międzyczasie wysłali mnie na tropikalne wyspy. Miał być upał a tu -2*C. I weź tu wypoczywaj w takich warunkachhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c49fdbe73d.jpg
|
chujoza. może chociaż za bilety oddadzą :D
współczuję Ci szczerze :D |
Tak mnie się jeszcze przypomniało, że w tym deszczu, to w pewnym momencie dżony i loki zaczęli tęsknić za słońcem... niebem... mamą :fool2:
|
Chyba zamarzł w tych ciepłych krajach...
|
dżony... Dawaj. Ja wiem, że wojna i wszyscy się od ruskiego odwracają, ale i tak już powszechnie wiadomo, że tam byliśmy ;)
|
Czytam po raz "enty" i MEGA Pany, MEGA mieliście i przygodę, i towarzystwo i szczęście, bo chyba jako ostatni z FAT wybraliście się w taką podóróż (mówię o kierunku)!
Sposób pisania to coś, co nazwałbym "odpowiednią temperaturą do dobrego podlaskiego bimberku" - dopełnia super klimatu! Mnie się łza w oku kręci, bo mnie dane to nie będzie w najbliższym czasie...ale mam nadzieję, że za jakiś czas wstawię relację z podobnych terenów w zupełnie innych stronach świata :) Jeszcze raz - Dziękuję i chcę JESZCZE!:D:bow::bow::bow::bow::bow: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |