![]() |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
No wlasnie cos mi sie tutaj nie spinało też. Jak patrzylem sobie teta od siebie do janowca wlasnie to puszczony typu - google maps omijaj glowne drogi. Zreszta spora czesc tej trasy tak wyglada. Natomiast no.. nie zebym sie czepial czy cos. Tak po prostu jest.
|
Właśnie też tym fragmentem TETa nie jechałem, ale mieszkam w okolicy i tutaj aż takiego piachu nie ma. Zdarzają się w lesie piaskowe odcinki, bo takiego podłoża jest dużo, ale to jest INNY piach ;)
|
Jakby ktoś bliżej stolicy chciał się pobawić w podobnym piasku, to za Magnuszewem, jadąc na południe, trzeba zjechać nad Wisłę i jest tam duużo miejsca do trenowania.
|
Jakby ktoś pamiętał gdzie było miejsce w którym połowa przebiła opona to będę wdzięczny za pinezkę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Po przeciwnej stronie, w miejscowości Ostrów, też jest spory teren między wałem a rzeką gdzie można trenować w piachu. Szukam teraz piaskownicy bliżej Wawy. Będę sprawdzał brzegi Narwi. |
Za rok wszyscy będą wymiatali i cała trasa to będzie piaskowa pętla :D Albo odcinek specjalny tam trzeba zrobić!
|
2 km na pn od Kludzia są (były - w tym roku jesz ze nie bylem) piękne łachy. Teraz jeszcze stan wody za wysoki, nie wiedzie. Hopy, doły, tarki, pył i pospółka ;) ale też gęsty i mokry prz nurcie. Co kto lubi. Na pd od zjazdu na prom w Nasilowie przy niskiej wodzie też jest gdzie polatać bokami lub na listonosza. Co kto preferuje.
Pozdr rr. |
Cytat:
Zdjęcie jest zrobione może z 30m za pułapką. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dd649997ed.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |