Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   XXX (30) Wir Rally - Rajd Podlaski (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=44947)

dawid8210 16.10.2023 09:56

Się doliczyłem,, aż" dwóch starych afryk na tych filmach

Bałtrok 16.10.2023 10:05

Cytat:

Napisał dawid8210 (Post 832890)
Się doliczyłem,, aż" dwóch starych afryk na tych filmach

ja naliczyłem 3

dawid8210 16.10.2023 10:13

Faktycznie 3:dizzy::D

Lucky Luke 16.10.2023 11:00

Byłem na wielu rajdach, jednak ten przebił wszystko.
Dziękuję !

Silv 16.10.2023 12:56

Również dziękuję wszystkim. I czekam na film bo może być wesoło :)

Qba 16.10.2023 13:42

Byłem, przeżyłem, widziałem i dobrze się najebałem. Takiego rajdu nie było w historii, bieżąca woda, grill, kawa z ekspresu, noclegi pod dachem, psy ochronne, koncert na żywo z dwoma zespołami, Gesler serwował ciepłe przekąski, Szlafrok pięknie opowiadał o Podlasiu, toż to szok. Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę, najebkę i pogaduchy przy ognisku. Szacun w stronę organizatorów za to że Wam się chciało. DO ZOBACZENIA!!! ZDROWIA!!!

sluza 16.10.2023 19:37

To ja ku pamięci, ponazywam tych organizatorów.

Ptokowi dziękujemy za miejscówkę (esencja Podlasia), gastronomię wysokiej jakości, przywiezienie i odwiezienie gratów, i dowiezienie dla Śluzy paliwa, bo mu się skończyło, gdy wracał do domu. Za najwyższy poziom zaangażowania, czapki z głów

Żwirek i Eliza - za organizację kapel :bow:

Redrobowi za kiszki, kaszanki, koszulki i nalepki, i ogólnie, że był miły i uczynny dla wszystkich.

Siwy ogarnął logistycznie wyprzedaż koszulek, zadbał o oprawę muzyczną i świetlną i świecił dobrym przykładem

Seba przywiózł gigantyczne wiadro śledzi z cebulą i olbrzymią konsolę didżejską z głośnikami.

Stachura zapewnił pieczonego guźca

Ferdek zorganizował trasę z atrakcjami, wg mnie fantastycznie to się sprawdziło i miało to sens. Kawał dobrej roboty. Dodatkowo dziękuję za sprawną akcję ogarnięcia z Kubasem ofiary wypadku z połamanym obojczykiem.

Eeeech,... Łysy zadbał o ochronę p.poż. Jak wyszło, tak wyszło, ale przecież nic się nie spaliło

Ja zorganizowałem trasę jaką zorganizowałem.

Jeśli kogoś pominąłem, to przepraszam.

Cieszę się, że wszyscy są prawie cali i zdrowi, nie było większych wypadków, a wszystkie motocykle zachowały 60-80% swojej wartości. Chyba tylko Bikera ma już wartość złomu, ale on był już w piątek bardzo tani :)

Będę pewnie montował film, więc jeśli ktoś coś pamięta i nie chce, żeby to zostało opublikowane, a cholera wie co mi się nagrało, to niech tu opisze o jaką sytuację chodzi, no i parę słów uzasadnienia :) Lecę bez cenzury

I, serio, może na wszystkich rajdach nie byłem, bo chyba X-ty był moim pierwszym, ale na wielu, i takiego jak ten to jeszcze nie pamiętam. Bo zwykle mało pamiętam, ale winę za to ponoszą osoby, które uparcie odprowadzają mnie do spania i nie dają mi szans, żeby być świadkiem czegoś wartego zapamiętania :D I tym osobom też chcę podziękować :)

Także tak o... Do zobaczenia

mareksz007 16.10.2023 21:43

Cytat:

Napisał sluza (Post 832956)
To ja ku pamięci, ponazywam tych organizatorów.

Ptokowi dziękujemy za miejscówkę (esencja Podlasia), gastronomię wysokiej jakości, przywiezienie i odwiezienie gratów, i dowiezienie dla Śluzy paliwa, bo mu się skończyło, gdy wracał do domu. Za najwyższy poziom zaangażowania, czapki z głów

Żwirek i Eliza - za organizację kapel :bow:

Redrobowi za kiszki, kaszanki, koszulki i nalepki, i ogólnie, że był miły i uczynny dla wszystkich.

Siwy ogarnął logistycznie wyprzedaż koszulek, zadbał o oprawę muzyczną i świetlną i świecił dobrym przykładem

Seba przywiózł gigantyczne wiadro śledzi z cebulą i olbrzymią konsolę didżejską z głośnikami.

Stachura zapewnił pieczonego guźca

Ferdek zorganizował trasę z atrakcjami, wg mnie fantastycznie to się sprawdziło i miało to sens. Kawał dobrej roboty. Dodatkowo dziękuję za sprawną akcję ogarnięcia z Kubasem ofiary wypadku z połamanym obojczykiem.

Eeeech,... Łysy zadbał o ochronę p.poż. Jak wyszło, tak wyszło, ale przecież nic się nie spaliło

Ja zorganizowałem trasę jaką zorganizowałem.

Jeśli kogoś pominąłem, to przepraszam.

Cieszę się, że wszyscy są prawie cali i zdrowi, nie było większych wypadków, a wszystkie motocykle zachowały 60-80% swojej wartości. Chyba tylko Bikera ma już wartość złomu, ale on był już w piątek bardzo tani :)

Będę pewnie montował film, więc jeśli ktoś coś pamięta i nie chce, żeby to zostało opublikowane, a cholera wie co mi się nagrało, to niech tu opisze o jaką sytuację chodzi, no i parę słów uzasadnienia :) Lecę bez cenzury

I, serio, może na wszystkich rajdach nie byłem, bo chyba X-ty był moim pierwszym, ale na wielu, i takiego jak ten to jeszcze nie pamiętam. Bo zwykle mało pamiętam, ale winę za to ponoszą osoby, które uparcie odprowadzają mnie do spania i nie dają mi szans, żeby być świadkiem czegoś wartego zapamiętania :D I tym osobom też chcę podziękować :)

Także tak o... Do zobaczenia

A za kibel nie podziękowali, ... życie

rakiet 16.10.2023 22:26

3 Załącznik(ów)
Co niektórzy wiedzą że na kilku rajdach byłem, ten był jak frekwencja na wyborach - rekordowy pod karzdym względem. Trzy dni całkowitego resetu. Dziękuję wszystkim ORGANIZATOROM jak i uczestnikom.
Więc krótko:
"Dla mnie się podoba"

frog 16.10.2023 22:38

1 Załącznik(ów)
[QUOTE=rakiet;832976]Co niektórzy wiedzą że na kilku rajdach byłem, ten był jak frekwencja na wyborach - rekordowy pod karzdym względem. Trzy dni całkowitego resetu. Dziękuję wszystkim ORGANIZATOROM jak i uczestnikom.
Więc krótko:
"Dla mnie się podoba"[/QUOT

Stali bywalcy 😊

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06.