![]() |
Bardzo dziękuje za wspaniała relację.
|
Z ogromną przyjemnością przeczytałem i obejrzałem fotki.. Gratuluję wyprawy...no i mega SZACUN !!
|
Kawał przygody! Dzięki za relację.
Może przegapiłem ale ile czasu trwał przejazd przez samą Afrykę? Ps. Nie kusiło Cię żeby zostawić motocykl w RPA i za jakiś czas wrócić wschodem? :) |
Wschodem już jechał :)
Też gdzieś na forum jest relacja z tego co pamiętam i na jutubach, oglądaliśmy z kumplem w robocie. |
w robocie sie robi a nie filmy ogląda ;)
|
Siemka, dzięki za wasz udział forumowy w tej podróży :):):)
Odnośnie wschodu. Tak, to już było grane. Aczkolwiek brałem pod uwagę zostawienie moto i powrót na kołach. Lubię jeździć w Afryce. Natomiast są tu dwie kwestie do uwzględnienia. Niestety obecnie nie można przejechać wschodem do Europy z uwagi na wojnę w Sudanie i chyba też w Etiopii coś się dzieje. Z tego co się orientuję ovarlanders wysyłają sprzęty z Kenii do Omanu albo Jemenu. I to też jest wątpliwe z uwagi na ataki Huti. Mocno się tam teraz skomplikowało. A drugi temat jest taki, że umówiłem się z wspominanym tutaj Korkiem na jazdę we wrześniu. Jak umowa to umowa :) Trzymajcie się. Do zobaczenia na szlaku. |
Zostałem natchniony tą relacją.
Trzeba będzie ruszyć się w tamtym kierunku jak Bóg i dziewczyna pozwoli. |
Dzięki Piast za relacje. Dzięki takim tematom jest jeszcze sens się tu logować.
Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka |
Dla mnie to również była ciekawa lektura.
Podziwiam i pozdrawiam |
Wielkie dzięki, że zabrałeś nas ze sobą na taką wyprawę :drif:
Właśnie skończyłem czytać, dozując sobie przyjemność tylko wtedy, gdy na pewno miałem na nią czas :) Zaciekawiło mnie jedno: co odpowiadałeś ludziom, jak żądali od Ciebie pieniędzy (za nic)? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |