![]() |
Cytat:
Kupiłam w Krakowie w Defenderze - po poprzednich przymiarkach, próbach i błędach wolałam przymierzyć ją osobiście. (Gratis gustowna opalenizna w krateczkę na przedramionach :-)) Co do nakolanników to kupiłam do kompletu młodzieżowe O,neal Pumpgun - ogólnie ok ale chyba jednak trochę za krótkie i te cholerne wkładki materiałowe za nic nie chcą trzymać się na swoim miejscu :) Pozdrawiam Ruda |
Niedługo koniec sezonu a ja zastanawiam się nad kupnem butów, bo póki co jeżdżę w trekingach. I tu pytanie do Was, drogie Lejdiski. W jakich butach pomykacie? Kupować turystyczne czy enduro? Doradźcie :)
|
Cytat:
Mam i turystyczne i enduro (prawie enduro). Jeżdżę w enduro. W turystycznych czuję się goła :) A enduro sprawdziły się już nie raz i doceniam, że jej mam za każdym razem gdy obrywam np jakąś gałęzią... :) Mam młodzieżowe Alpinestars Tech 4 i poza tym że trochę się rozłażą są ok :) |
Szanowne Lejdiski!
Jeździcie w temperaturze około zerowej? Ja jeżdżę, tylko problem mam zdrowotno - ubiorowy. Mam ściorany kręgosłup mocno w części lędźwiowo - ogonowej i jak go zawieje choćby troszkę to katastrofa. Zainwestowałam w porządny pas nerkowy i zapięłam go nieco niżej. Niby ciepło jak jadę. Ale jak stanęłam to nogę ręką musiałam przez motra przerzucać bo mi się przestał zginać kręgosłup. Bolało jak pieron. No i tak - jak zapnę pas na ubranie to od góry dziura między pasem a plecami i wieje. Jak zapnę pod ubranie to mi po chwili pas ląduje w talii i ogona już nie chroni. Któraś Lejdiska ma na to jakiś patent? Pozdrawiam Hanka:) _________________________________________________ The road to success is always under construction |
U mnie sprawdzają się spodnie wysokie, babskie, na szelkach (Rukka). Jak siedzę , kończą mi się w połowie pleców ;) i nic nie wieje. Na to zbroja z "ogonkiem", który zakrywa...no... dolną część pleców.
Takie wysokie spodnie strasznie estetyczne nie są, ale praktyczne... |
Ja miałem problem z nerkami. Teraz jak jest <5*C zakładam termobieliznę, spodnie narciarskie starego typu na szelkach (takie pianki z karbowanymi kolanami) pas nerkowy, bluza z polaru i na to spięte razem kurtka i spodnie moto. Czuję się lekko ściśnięty,ale skończyło sie sikanie krwią.
|
Cytat:
Pozdrawiam Hanka ______________________________ - Nie można mieć wszystkiego. - Można. |
O w takiej:
https://lh3.googleusercontent.com/-L...0/DSC_2190.jpg Supershield się to nazywa. Nie testowałam na szczęście za mocno ;) |
No tak - Jagna. Ładnemu we wszystkim ładnie:)
Pozdrawiam Hanka ____________________________ Mas, mas, mas, quiero mas! |
Jagna, a pokaż proszę plecy tej zbroi :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |