Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afrykańskie rozpoczęcie sezonu 2010 - Galicja (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=5721)

hubert 23.02.2010 21:20

Cytat:

Napisał Lewar (Post 102445)
O wieku córki nie wspomnę ale ostrzegam - łapy przy sobie bo w ryj dać mogę dać !!!:p

Lewarku, czy mogę już zacząć do Ciebie się zwracać per Tato ??? :haha2:

jochen 23.02.2010 21:31

Hubert, na zlocie będziesz mógł wyrażać swoją troskę np. tak: "Ależ papa dziś marnie wygląda, czy mogę papie dolać nieco zupy?" :hehehe:

Mazy 23.02.2010 21:33

Kasa poszła - 2 osoby - Mazy + Asik W DOMKU Z PAWŁEM Z JASŁA

Do zobaczyska

Pawel_z_Jasla 23.02.2010 21:44

Movistar raczył spytać:
... - czy Paweł z Jasła przyjedzie z córką?
Stary DZIADU kalwaryjski !! Z czym do ludzi !!:haha2::Thumbs_Down::haha2:
Córki raczej nie będzie ale mogę Ci obiecać, że jej mama dojedzie /jak złapie PKS-a bo Ja moto z założenia mam jednoosobowe ;)/.

Domek zamawiamy z Rosomakami, Mazymi i Adagiami - kasa poleci w poniedziełek /Rosomak i Mazy już chyba przelali ale oni są z domu bogaci;) a Ja niestety muszę do pierwszego na zasilenie konta czekać - organizatora proszę jednak o dokonanie rezerwacji w wyżej opisanym zestawie/.

Ps. I
Gdyby jednak się okazało, że organizator w kulki nie poleciał i zwiedzanie tego całego Colegium Maius, Wawel oraz wieczór w operetce w aktualnym programie zamieścił to szkodniki zabieram - a co !! Niech darmozjady zobaczą jak ludzie w WIELKIM mieście żyją /odrobina kultury też im pewnie nie zaszkodzi choć Ja osobiście jednak z tej części programu zrezygnuję bo po latach mógłbym dysonansu poznawczego nie przeżyć/.

afrykanin 23.02.2010 21:50

kasa w drodze ,pokój z Movistar, Ervin

Lewar 23.02.2010 22:33

Cytat:

Napisał hubert (Post 102743)
Lewarku, czy mogę już zacząć do Ciebie się zwracać per Tato ??? :haha2:

Nie masz szans, lubieżniku !!!. Za mało puszysty jesteś. Ona lubi takich jak tatuś:haha2:

JareG 23.02.2010 22:58

Cytat:

Napisał Lewar (Post 102776)
Nie masz szans, lubieżniku !!!. Za mało puszysty jesteś. Ona lubi takich jak tatuś:haha2:

Hubi ma szanse na progres, nie skreslaj go tak szybko.. :D:haha2:

RAFWRO 24.02.2010 01:48

Bede.....w wigwamie, kasę zaraz przeleję.

Nowy011 24.02.2010 12:08

Dobra jadymy autobusem ....

proszę o miejsce w domku z rodziną Wasilich ... i najlepiej jak domek to gdzieś na uboczu . Bo w Wildze mi do domku się jakieś Chomiki dobijały o 11 w nocy:haha2:

2x Nowy011 i Nowiutka + 2-ka x małych dzieci, miał być pies ale niechcą psów ...... bo im trawnik zasrają .............,trudno

kasa już dzisiaj wypływa

p.s.
W sprawie dzieci , jak dobrze rozumiem za dziecko 9 miesięczne i syna co ma 2,5 roczku kasy dodoatkowej przelewać nie musze .. ale jakby co proszę o sprostowanie.. Co do psa to już wam d...y nie będe zawracał i sam się dowiem co i jak .

Marcin SF 24.02.2010 13:58

poszło na dwu osobowy pokój w domku Mła plus Pakita :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35.