![]() |
wmówimy mu że troszkę urósł :D
|
Cytat:
Z tego co wiem, gotuje teraz makarony dla makaroniarza :D Ale jak usłyszy o Tobie a w dodatku że jeżdzisz motorem jest Twoja :bow: |
Droga Brunetko, 3cm to całkiem sporo i gdyby mi ktoś tyle odjął to bym się wkurzył, a już szczególnie, jeśli odjąłby z wysokości motocykla :cold:
Oj chłopaki, Diverek Wam da popalić jak to przeczyta. Może jeszcze wypaplacie, że nie jest w trasie tylko baluje właśnie z WTA? Hahaha :haha2:;) |
Cytat:
Cytat:
|
Dziewczyna ma pecha:D!
|
Cytat:
|
Wczoraj była następna jazda po mieście, i już zaczynam się nudzić :D
Jutro prawdopodobnie jedziemy na cały dzień do Gorzowa - tam gdzie będzie egz. Później może jakoś w tygodniu ,lub znowu na weekend, dla przypomnienia sobie trasy :D i na drugi dzień egz. Więc do końca maja na bank będziemy już po egz. :at: Tylko aby poszło dobrze !!! :dizzy: Więc jeszcze kilka dobrych miesięcy jazdy przed nami :) A przede wszystkim zlocików :) Z prawkiem czy bez jadę na następny - trzeba będzie tylko pozyczyć 2-gi motor ... :) |
Cytat:
|
Yuris76 to bardzo się cieszę :) możesz mi chociaż powiedzieć jaki to motor ?
To kiedy umawiamy się na próbną jazde :D oj tam Diverek, już możemy dać mu całego swiniaka, Forumowicze się złożą :bow: Pieniążki pójdą na dobry cel... :lc8: A za resztę kupimy piwo :D |
Brunetka, chyba o ten chodzi ;):
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |