![]() |
Jak komuś nie pasowało jechać do niemcowni to jest jeszcze szansa na zimowy zlot
http://www.plonacewaly.com/ |
Gregu - naklejka jest na miejscu. Nie śmiem tknąć... ;)
Generalnie chłopaki to bym sie nie podniecał zazbytnio. Pod Bogiem zeznam że pamiętam dni latem w których zmarzłem znacznie bardziej. Gorszą upierdliwością była śliskość dla tych co na solówkach pojechali - szacun chłopaki. Zwłaszcza Szparag na tym lodzie... :bow: Ale tak biało i lodowo to tylko na bocznych drogach było. Pojechaliśmy niby powalczyć z żywiołem, tyle że żywiołu niestety za bardzo nie dowieźli. Ale i tak imprezka była wielce sympatyczna. Dzięki Samborku żeś mnie namówił :) Zdrowaś :hello: |
Nie wiem gdzie w Polsce jest biegun ciepła, i prawdę mówiąc mam to gdzieś. Mogę natomiast dokładnie określić światowy biegun zimna - znajduje się on w koszu motocykla.
|
Lupus, tu przynajmniej mogłeś machać łapami na rozgrzanie :D
|
Teoria, powiekami jedynie, dokąd nie przymarzły!
|
Byli też tacy co motura przywieźli w busie i tylko przejechali kilka km na kołach.
Nie rozumiem takiego zachowania, jakbym przyjechał busem to na pewno nie brałbym motura tylko sanki i cały dobytek przyciug na nich na imprezę. I nie udawał, że było inaczej .... ale jeśli ktoś woli okłamywać siebie to już jego sprawa. |
w TVN Turobo relacja - Sambor brak oznak wyziębienia :) wymowa poprawna :) błota więcej niż śniegu :D .
|
Cytat:
:D jest to gdzieś on-line? |
Cytat:
Generalnie foty moto zrobione przez naszych + wypowiedź polskich kolegów w czarnych skórach + wypowiedź Sambora + to co mnie rozbawiło, podjazdy na moto pod błotniste wzniesienie - kolesie zawiani chyba, bo gleby były bordzo efektowne . Ogólnie dobra zabawa i klimat nie do podrobienia :) |
Fajny pomysł na kufry do xtz -deski (stelaż)- już mam ,kufry sie załatwi i :at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |