![]() |
Gregu, przyjmij, ze post slawa byl w konwencji przesmiewczej i autoironicznej i pisz dalej, prosze!
P.S. Tylko koniec zimy nas uratuje! |
Jakby to miało trafić do specjalnego działu to proszę o dostęp . Czytający wszystkie relacje.
PozdrawiaM |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Siódmygregu, nie przerywaj jednej z najlepszych relacji w tym roku. Nie może jeden bezsensowny post (może to taki czarny humor) mieć większej wagi niż trzy tuziny postów pełnych zachwytu. To anarchia:oldman: Pisz :umowa:, proszę :bow: |
Ja należę do tych
Cytat:
|
Czytałem wszystko po kolei co się pojawiało w tym temacie. Przygody Rycha i reszty są na prawdę zabójcze i świetnie przy nich czas leci. Nie ukrywaj reszty opowieści bo wielu na nią czeka z niecierpliwością. Masz tu wielu takich jak ja którzy myślą, zastanawiają się co będzie dalej nie karz nam zostawać przy domysłach.
Zazdroszczę talentu i zdolności twórczych. Pozdro |
7Gregu bo jak tak dalej pojdzie to dostaniesz "w ryja" od Rycha lub Podosa natenprzykład przykładnie
Cała relacja jest swego rodzaju majstersztykiem .... wiec słuchaj ...a w zasadzie czytaj co lud pisze :oldman:.....bo ja nie to:osy: |
Greg, czekamy...
|
Jak znam Grega, jak powiedział, tak zrobi.... I ja mu się nie dziwię, a moderator z gruntu powinien ciąć takie teksty...
|
Gregu! Jak to mówi żona Rycha- NIE! NIE! NIE PRZESTAWAJ!
|
:osy:Coś mi się zdaje, że to jakaś permanentna mistyfikacja:osy:
Greg stwierdził, że za mało chwalicie i puścił od Slawo negatywa:haha2: Dobra wydało się i zaskutkowało:D Teraz prosimy o ciąg dalszy. ps. Gregu, jestem już starym człowiekiem z nadciśnieniem, rwą kulszową i kokluszem. Miej na uwadze moje zdrowie i pisz:umowa:, proszę:bow: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |