![]() |
A ja mam jedno pytanie do posiadaczy rzeczonego moto "Challenge". Jak spisuje się kanapa na długich przejazdach 2-3 tygodnie w siodle?
W teren pewnie OK, ale czy może to być dobre połączenie off i długich przejazdów głównie asfalt i szuter. |
oryginalna to taka troche lepsza enduro deska - najwiekszy dystans jednego dnia na niej to dojazd 700km na Ukraine ale nie bylo to przyjemne.
Kanapa druga - 'turystyczna' - przerobiona przez mariomoto troche lepiej - zrobilem na niej wyjazd na kolski - 16 dni - 7000km Maly drobiazg ze na wierzchu lezal pozyczona od znajomego poduszka airhawk'a - wg mnie troche poprawiala komfort jazdy. Tak czy inaczej kanapa zawsze bedzie stosunkowo waska. |
Ja coprawda nie moge mowic o dwutygodniowkach,ale wracajac z Podlasia do Wroclawia,zrobilismy okolo 600kmw 8 godz.Wieczorem zupelnie nie moglem nic zlego powiedziec,ze cos boli itp.Siedzisko Kahedo.Mam jednak taki patent na dalsze przebiegi.Kupilem go w Declatonie,czy jak to sie tam nazywa.Jest to takie zelowe siedzisko do jazdy konnej.Przypinam to czterema paskami do moto i wtedy od tankowania do tankowania
http://www.decathlon.com.pl/PL/amort...ogel-85518815/ Kurcze Lukasz dopiero teraz na spokojnie obejrzalem sobie film :eek:.Co tu duzo gadac :dizzy: |
Rozumiem ze teraz juz mnie nie zabierzesz w przyszlym roku na Islandie ?! :D
|
Zostales uroczyscie wykluczony z Rajdu :umowa: :lol8::lol8::lol8:
|
Wczoraj wrocilismy z Ukrainy a juz dzis zwiastun nowego filmiku autorstwa Pingwina
Husqvarna TE610, BMW XCHALLENGE, i BMW F650GS, BMW F650GS Dakar tereny uczestnikom szuter party znane 6 dni, 3 poloniny rowna, borozawa i krasna. Jeden dzien przerwy w jazdach na opad ciagly deszczu |
Swietnie Lukasz :Thumbs_Up:.Stephana pozdrowilem i bardzo sie ucieszyl.Ogolnie bylo zarabiscie.Moze nawet za bardzo,bo wrocilem do domu polamany :vis:.W linku kilka doslownie ujec z wyjazdu w Piemont.Jesli ktos lubi szutry i gorskie drogi,to chyba nie ma lepszej opcji :drif:...
https://picasaweb.google.com/1083855...98/Piemont2011 |
zajawa myku:)
|
:eek: Tam trzeba jechać.:drif:
|
Cytat:
Jakbys mogl mi skrobnac pare slow na priv albo na forum jak to wygladalo ... jak z opracowaniem i legalnoscia tras itp ... na zdjeciach wyglada to wszystko przebajecznie ... no i moze kiedys uda mi sie wybrac w tamte rejony :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |