![]() |
jak się pojawię w niedzielę ok 10 w ośrodku w Rzeczce to nie będzie za późno żeby załapać się na latanie z wami?
|
chyba będzie ok. a jak nie to będziemy na Włodarzu
|
Spakowany, jutro 6,30 odjazd:at:
|
Ekipa z Wrocławia spotyka się tak jak ostatnio na BP obok McDonalda na ul.Karkonoskiej o 7:30?
pozdrawiam |
Home sweet home :)
Dzięki Szparag za .... za dużo by pisać :D Dzięki wszystkim uczestnikom za atmosfere i zabawe. |
Impreza rewelacyjna Policjanci jeszcze lepsi :hehehe:
Może ktoś się pokwapi i jakieś fotki zpoda. Mam nadzieję iż niebawem będzie mi dane zobaczyc wasze "pyski" |
Dotarty i pozytywnie zmęczony :Thumbs_Up: - pozdrówka dla całej ekipy, w szczególności całej sekcji muzyczno-wokalnej :rules: :)
|
18 Załącznik(ów)
Heja,
To i ja chciałbym podziękować paroma obrazkami za eksplorację małych dziur, dużych dziur, salę kinową w kaskach, wspólne blokowanie kluczowych węzłów komunikacyjnych, dolnośląskie okoliczności przyrody oraz ekspresję i charyzmę Kierownika kolonii :D No i oczywiście za wyjątkowe atrakcje w postaci podstawionych przez Szparaga polucjantów, których zdjęć nie posiadam, bo ten od alkomatu tak mnie zestresował, że zapomniałem gdzie mam aparat :hehehe: Dzięki wszystkim :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Ania, Cynciu, Tomasz, meldują szczęśliwy powrót do bazy.
Szparag i szparagowa Milenka :bow: wielkie dzięki, że Wam się chciało i oby tak zostało. :Thumbs_Up: Dzięki wszystkim współpodróżnikom i współbiesiadnikom za Bardzo mile spędzony czas na trasie i przy kiełbaskach. - Traska zgodnie z oczekiwaniami ciekawa, kręta i malownicza :at: - Dawka wiedzy otrzymanej na ćwiczeniach warsztatowych optymalna:D - Muzycznie musimy jeszcze nieco popracować, ale jest dobry kierunek :blues: - dokumentacja fotograficzna jest i zostanie upubliczniona po przejściu przez cenzurę Do następnego.. |
Ja też melduję szczęśliwy powrót do domu.
Dzięki organizatorom. :bow: Naprawdę miło było Was spotkać, wspólnie pojeździć i pogadać. Kolejny raz okazało się, że świat jest mały;) ....i do szybkiego następnego ...:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |