![]() |
wiadomość z ostatniej chwili:
"no to najgorsze chyba przejechali my, noga prawa skrecona w kostce prawa za to w kolanie klocki sie skonczyly z przodu i z tylu szyb lusterek i kierunkow brak ale napieramy dalej" oczywiście nie wiadomo w ich przypadku czy to wszystko prawda, co kto komu i dlaczego, ale dobrze że przynajmniej dali "dowód życia" |
"1500km do Czity, wszystko w najlepszym porządku-pozdrawiamy""
|
Info z wczoraj:
"200km do Irkucka..." |
Niedźwiedzi zakład powstał dzisiaj!...stawką wejściową jest flaszka!
Chłopaki, są około 6tysi w linii prostej do domu, termin lądowania ustalony na max 24.08. Czyli mają 9-dni do pokonania okolo 6-ciu tysi po drogach Rosji. Warunki zakładu są proste,...niczym drogi Rosji;) Dadzą radę-Nie dadzą rady - 1:2 nadmiar zabezpieczy ramires, na kolejny zlot;) |
aktualna lista:
bajrasz-tak 2x0,5 Piotr AT-nie 1x0,7 Matjas-tak 2x0,5 Lungo-nie 1x0,5 |
mam w dupie, czy dadzą - czy nie, "wchodzę w to" i stawiam 0,7
|
eSMSman sprzed chwili:
Żyjeta. Napierajeta. Mijamy Bajkała kurwa jak daleko. Zdrowia! To ja tesz: Zdrowia! :hello: |
No i zakład który zaproponowałem, nabiera barw!
było: "Czyli mają 9-dni do pokonania okolo 6-ciu tysi po drogach Rosji" jest: "Roberta moto się posypało...Parę dobrych dni na naprawę trza..." stawka 1:2, na: dadzą radę:nie dadzą już osobiście czuję porażkę, dwie flachy na termin postawiłem!;) |
Cytat:
Zdrowia! :hello: |
Cytuję:
"W pizdu w Rosji urwało się właśnie mocowanie lamp i stelaża u Roberta ale mamy poksilinę w spraju i gumę donald duck tak że powinniśmy dać rade jak zakłady.." To było wczoraj, jak jest dzisiaj cholera wie, a tak naprawdę to kto im wierzy???????????:Sarcastic: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23. |