![]() |
Ładna, nowa Afryka dziś rano (9.10.2018), około 8:00 na Kilińskiego w Łodzi w rejonie ul. Franciszkańskiej i Pomorskiej. Po kilku minutach ten sam kierownik jechał w przeciwnym kierunku - uroki czekania na komunikację miejską - mogłem dwa razy Cię zobaczyć ;)
|
Pozdrowienia dla kierownika czarnej NAT, wyjazd Z Zakopanego na Kraków oraz NAT HRC w towarzystwie innego moto z plecaczkiem, przejście graniczne Korbielów( Polska- Słowacja)
- były pozdrowienia |
Kto parkuje ATAS w 22?
|
Dzisiaj jadąc ze Śląska widziałem jedną czerwoną NAT za Czestochową, jadącą w kierunku Częstochowy właśnie. Drugą w okolicach Zambrowa, lecącą w kierunku Warszawy. I jeszcze czarną NAT obładowaną jak jasny pierun w okolicach Tykocina.
|
Cytat:
Info, że ktoś był widziany na trasie nie grozi kradzieżą. Info gdzie i w jakich porach szukać wartościowego motocykla, myślę sobie, nie podnosi bezpieczeństwa tego przedmiotu. Nie bierz do siebie, to luźno rzucona uwaga. |
Cytat:
|
Też o tym ostatnio pomyślałem jak chciałem wskazać gdzie przed chwilą widziałem zaparkowaną AT.
|
Dzisiaj koło 16 okolice Dukli (droga z Komańczy) piękna trojeczka samotnie pomykała. Jechałem puszką i od cholery motocykli widziałem ale tylko dwie stare Afryczki . Ta trojeczka koło Dukli i siódemka w Gorlicach ok. 18 ej
motokanapy.pl |
Rd 07 na blachach Rpr w Kalwarii Pacławskiej późnym popołudniem Śmigacz?
|
Na ulicy Karkonoskiej koło Łysej Góry czerwona NAT zamykała kolumnę jadąca w stronę Świerzawy. Ja cisnąłem w stronę Jeleniej, serdecznie pozdrawiam.
|
wczora z wieczora...
w Poznaniu na myjni na Ratajach - NAT |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gorzów Wlkp.czereśniowa piłsudskiego górczyńska i poszedł 151 pod górę...
Fajnie mi uciekłeś tą 7-ką. |
Dzisiaj ATAS w towarzystwie Trampka czarnego chyba na drodze 28 koło Limanowej. Ktoś z forum?
motokanapy.pl |
1 Załącznik(ów)
A kogo my tu mamy? Na tyłach szkoły muzycznej w Krakowie. Dzisiaj.
|
W środę widziana czarna siódemka z czarnym alu kufrem koło stadionu we Wro. Około 12:45.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Dzisiaj Atas we Wro koło 12 przy Braniborskiej
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9133fcc958.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Ciekawa "osłona"rejestracji
Myślicie że to przed wścibskimi spojrzeniami policji? |
Myślę że plastiki mocujące puściły i trzeba było ratować :)
|
Czy DX to nowa wrocławska blacha?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Dzisiaj w Zgierzu. 03 albo 04 z naklejką "dakar" na szybie. Jechała za mną dłuższy kawałek.
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka |
11 Listopada za Warszawą w kierunku na Dęblin, lekko po południu, 2 nowe bliźniacze Afryki biało niebieskie.
|
Który z Czarnuchów dzisiaj białą NAT jechał drogą Kraków- Limanowa przez m. Łapanów. Pozdrowienia!:cold::bow:
|
Czyżby się zaczęło?
Dzisiaj ok. 15:00 NAT w Poznaniu koło katedry... |
Dzisiaj na A4 w stronę Katowic Renault Kangoo miał na przyczepce Afrykę RD07a Tesco.
|
Dzisiaj Lublin , ul. Nadbystrzycka NAT HRC w strugach deszczu...
|
Dzisiaj po hejnale, czarna siódemka, oledowana, na wlocie do Bielska od strony Katowic.
|
W poniedziałek widziałam czerwoną NAT na przyczepie, autostrada A4, Kostomłoty, kierunek Katowice, godzina jakoś ok 13:25
Chwile później wydawało mi się, że widziałam TA 650 również na przyczepie. |
W niedzielę u Smorawińskiego w Poznaniu, czarna NATka. Czyżby w poszukiwaniu sprzęta spod znaku śmigła? 😏😁
|
Czarno złota 07/a? Na Bitwy Warszawskiej w Warszawie
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka |
Koło 11:00 widziana biała NAT w pobliżu Mostu Milenijnego Wrocław.
Jechaliśmy przeciwnym pasem, czarny xt660z i niebieski Trampek 600. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Wczoraj parę minut po 12:00 w Mierzynie gm. Gniewino - ATAS z plecakiem.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
Dziś o 15:00 nowa afri w Brodnicy wlot w kierunku Sierpca.
|
Wczoraj w Krakowie pod Decathlonem na terenie centrum handlowego Zakopianka ładna czwóreczka w malowaniu HRC na krakowskich blachach. Ktoś od nas?
|
Wczoraj, miejscowość Dębno, czerwona NAT, 2 osoby, obładowana, czarne kufry.
|
Iłowa, przed chwilą, Rd04 HRC w towarzystwie 2 innych enduro
|
Dzisiaj ok 12tej zielona At w Czaplinku na ZKO.
|
Dwie cagivy 750 albo 900 przed Ozimkiem. Jedna ladowaliscie na lawete.
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka |
Wschodni brzeg jeziora Garda. Afra i kilka innych motków. Panowie w kamizelkach z napisem Polska.
|
Czarna NAT dzisiaj na S8, na wysokości Oleśnicy :)
1 Załącznik(ów)
Kogo ustrzeliłem dzisiaj w Poznaniu?
|
Złotawa RD04 z chińskimi znakami na owiewkach w Gdańsku na Grunwaldzkiej przy alchemii? Dzisiaj po 9 :D
|
Dzisiaj, 2 x NAT, czerwona i biała, miasto: Krasnystaw:) ciekawe czy ktoś z forum. Pokazałem kciuk w górę, ale kierowca się dziwnie spojrzał:) Nie widziałem czy polskie blachy.
|
Dzisiaj tj. niedziela biała NAT na FKR-ach (czyt. FaKeRach 😉 , z samego Krosna/O raczej nie (wiedziałbym kto, chyba), hmm, zastanawiające
|
Dzisiaj Grodków opolskie ,dwie 3ki i Viaderko szare początek nr KR... ubrani w żółte kamizelki. Pewnie cisnęli z Grójca na A-4.
|
Może 2 trójki i v-strom?
To pewnie Kwintal z ekipą. motokanapy.pl |
Nie inaczej . Kwintal , Kufel i Endi. Ale nie na A4 tylko bokami.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |