![]() |
|
Widać niektórzy wolą kupić linę zamiast przeczytać instrukcję :)
|
Troche techniki i niektorzy zaczynaja sie gubic :D
|
Przejście na tryb gorszego paliwa zapobiega tylko spalaniu stukowemu(mapa z opóźnionym zapłonem) i na niską zawartość tlenu w powietrzu nie pomoże. Problemem może być jeszcze zanieczyszczone paliwo.
|
ORZEP-- BRAWO...!! zmień oponki i pomału zacznie się robić coraz ciekawiej.. :D
a co do KTM-a to Panowie nie ma co gdybać, prawda jest taka że wiele mogło być nie tak, np. zatkany lub brudny filtr powietrza. |
Niestety znam podobny przypadek z Maroka gdzie jest przecież o wiele niżej. Nie wiem jaka była przyczyna.
|
w maroku często padają pompy paliwa, nie wiem czy to jest kwestia ichniego paliwka czy też wszechobecnego pyłu, ale wiem że filtry w pompie modeli wtryskowych nie dają.rady... w takich warunkach
|
Nie nie, moto słabło definitywnie ze wzrostem wysokości. Aż gasło.
|
obstawiał bym też filtr powietrza.. bo tak na chłopski rozum... im wyżej tym mniej tlenu, im bardziej zasyfiony filtr tym mniej tlenu. im mniej tlenu tym motocykl mniej chce jechać
|
A czy ktoś w tej sytuacji wyjmował filtr powietrza w celu sprawdzenia czy pomaga?
Ja bym to od razu przetestował w takiej sytuacji , no chyba że ktoś na K&Nie jechał to nie musiał bo to i tak niczego nie blokuje. |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |
|