![]() |
|
Lipa tylko, że nowa pewnie nie wyjdzie w malowaniu techno, a jest to zajebiste malowanie :D
|
Kompresor i pistolet :) farbki ze 200zł :)
|
no to akurat fakt, malowanie wymiata. trzeba staruszka tak pomalowac :D
|
To jest typowo Polskie. Zanim Honda pokazała jak bedzie wyglądała nowa Afri to było jeczenie że to pewnie bedzie za cięzkie nie wjedzie w teren pewnie 1200 albo więcej i wogóle do bani. Teraz kiedy okazuje się że ma być lżejsza od pierwowzoru o znacznie większych możliwościach terenowych, na 100% bardziej poręczna i mocniejsza, i na dobrą sprawe trudno jest się do czegoś przyczepić w tym motocyklu, to pozostaje tylko jęczeć że na pewno będzie się psuła i że jest nieładna. Ja osobiście nie przypominam sobie żadnego produktu sygnowanego marką HONDA który by był jakoś szczególnie awaryjny czy nietrwały. Raczej odwrotnie marka ta kojarzy mi się nieodłącznie z trwałością. I nie wyobrażam sobie jakoś aby mieli zaczynać produkcje psujących się i nietrwałych motocykli właśnie od modelu True Adventure. A co do wyglądu samego moto to już oczywiście tylko kwestia gustu. Jak dla mnie to jedno z najładniejszych "enduro" jakie widziałem!
|
Typowo polskie jest też czytanie ostaniej strony wątku który ma tych stron 120 ;)
Co do trwałości i jakości to się zgodzę, wyglądu nowej AT też. |
Mercedes też kiedyś robił trwałe auta jeszcze za czasów W123 i W124, a później na drodze równania do innych i cięcia kosztów poszłoooo.... W210, W211, nowe S-ki.... koszmar dla portfeli użytkowników :).
Ale co by nie mówić, nowa Afri ma ambitne założenia, taki jakich nie miały wszystkie obecne na rynku ociężałe motocyklowe SUV-y. Założę się że jak tylko się pojawi, w prasie motocyklowej od razu zaczną się testy porównawcze starej Afri i nowej oraz Nowej Afri i KTM990ADV. |
NOWA
lekko dłubnięta afryka śniła mi się w nocy: lżejszy wydech...owiewka... trochę więcej mocy... miała miękkie siedzenie piękna jak cholera choć lat osiemnaście na liczniku zera wąska w talii jak osa do jazdy gotowa,,, i tu mnie pot oblał, bo... pomarańczowa! żeby chociaż czerwona... kasztanowa... ruda...! a ta jak warzywo- marchewka- paskuda! i się obudziłem wkoło rozejrzałem obok STARA- czarna... znów w garażu spałem :) |
Cytat:
:bow::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Cytat:
Gdzie tutaj widzisz kierunek na trwałość..... kierunek jest tylko jeden rotacja ! |
Poza generalizacji o Polsce ładnie napisane :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:48. |
|