![]() |
|
Ja nie kombinuję z magnesami ani wcześniejszą wymianą oleju. Pojadę do ASO jak nabiję 1000 km i napiszę Wam co ciekawego znaleźli :p
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Jezdzicie cos czy piszecie na forum? Dzisiejsze krzaczory 😁https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cb1453edcb.jpg Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
olaboga ... w kałuże mi na razie żal wjechać :haha2:co Wy robicie :haha2:na zime do domu żeby cieszyła oko :D
|
Jaka jest oczekiwana żywotność oryginalnego zestawu napędowego w CRF300? Raczej nie ma co się liczyć na przebiegi takie jak w dużych motkach (czyli np. NAT i wymiana łańcucha i zębatek przy przeglądzie na 48k km), ale czego się spodziewacie? Zrobią 20k km?
Takie mnie naszły rozkminy przy dzisiejszym smarowaniu łańcucha WD40 :D |
Podobnie jak w 250. Kole 10kkm kumpel robi. Ostatnio ledwo z Kaukazu wrócił na resztkach napędu. Gwiazdy nie były najgorsze ale łańcuch stracił możliwość regulacji. Obawy były że spadnie i zrobi bałagan ale się udało. Zależy od terenu, stajla i obciążenia.
|
Było pisać Zenonku, że na zewn dałeś ten magnes. Cały czas myślałem, że jest on w misce:dizzy:
|
Wd40 do smarowania czegokolwiek????
Podaj jeden składnik wd40 który smaruje⌠Do tego to co zostaje jest higroskopijne. Jak chcesz w ta stronę to kup sonax MoS2 |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Nad jeziorko: Załącznik 110561 Eksplorować ośrodki wypoczynkowe widmo (klimat post apo się kłania, choć na zdjęciu tego nie widać): Załącznik 110562 |
Dandi, ile Ty masz wzrostu? R dla Ciebie ok?
|
Cytat:
Cześć [mention]mikelos [/mention] oczywiście, że gadaliśmy na stacji :) na 700 jeżdżę i po rozmowie z Tobą upewniłam się, że 300 to właściwy wybór więc dziękuję i cierpliwie czekam na swoją sztukę Sent from my iPhone using Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |
|