Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   CRF 1000 L (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=170)
-   -   Nowa Afryka (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=20480)

Cibor klv 09.11.2014 22:06

O gustach się nie dyskutuje, ale każdy może wyrazić swoją opinię. Gdyby w takiej formie nowa Afra, miałaby wjechać do salonów, to byłbym mile zaskoczony. Pytanie, czy tam na górze w centrali nie dojdą przypadkiem do wniosku, że taki ostry sprzęt nie ma uzasadnienie na rynku gdzie coraz trudniej o legalny offroad. Bo po prawdzie, nawet u nas w Polandzie, ostatnimi czasy w wielu miejscach coraz trudniej dziczyć w offie. A to leśnicy, a to rolnicy...a to asfalt wylali. No i jak sobie tam skośni skalkulują to obawiam się, że z tego dzika na zdjęciach wyjdzie co najwyżej zwykły, pospolity zadrutowany knur, co to ryć nie ma czym.

ATomek ten poemat, to prawdziwy erotyk :)

Maurosso 09.11.2014 22:44

Cytat:

Napisał bajrasz (Post 403782)
Wy tu pitu pitu, a ja wzrokowiec jestem;)

Załącznik 51174

Kozacki motocykl, utrzymujący charakter...no zobaczymy.

Argh...no nie mogę...taki trochę tiger 800, trochę GS800, trochę XRV750...Jest śliczna jest!!

Od starszej wygląda zgrabniej, chudziej, lżej, mniej oplastikowanie.
Nie ma jakiś śmiesznych i kretyńsko wyglądających ptasich dziubków (a nawet Suzuki w Stormie się poddała jeżeli chodzi o ten aspekt).

Chyba jeżeli chodzi o wygląd...to jedyne do czego można by się przyczepić to ten wysoko prowadzony wydech...nie w linii siedzenia.

Jeżeli za tym designem pójdą rozsądne specs'y...no i do czasu premiery nie zmieni się w opasą SuperAfrykęTwin, to mają u mnie kupca pewniaka...

jochen 09.11.2014 23:53

Cytat:

Napisał Maurosso (Post 403924)
Chyba jeżeli chodzi o wygląd...to jedyne do czego można by się przyczepić to ten wysoko prowadzony wydech...nie w linii siedzenia.

A dlaczego wydech miałby iść w linii siedzenia? Wiem, to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, ale przecież ten wydech wygląda megakozacko. Pomijając wygląd, ma to i praktyczny aspekt - przy przejazdach przez wodę im wydech wyżej, tym lepiej. Takie poprowadzenie jeszcze podkreśla offowe aspiracje TA...znaczy się Tru Adwenczera.

wasilczuk 10.11.2014 00:12

Stawiałem na Adamka ale dostał od Szpilki ;D

Miedziany 10.11.2014 01:45

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 403937)
Stawiałem na Adamka ale dostał od Szpilki ;D

:brawo:

myku 10.11.2014 02:18

ciao forumomowicze.jeszcze z deszczowe Mediolanu i na gorąco kilka słów.Ci co nie byli niech żałują.Nowa Afra wymiana na całej linii.Wygląda lekko,ślicznie i skocznie a jednocześnie to kawał enduro.Myślę,że jeśli jej wszystkie cyferki będą pasować to jest to strzał w 10tke.Optycznie jak dla mnie wygląda bajecznie i malkontentow sprzed monitorów wysyłam do BMW.Kozackie stoisko,Afra jako wisieńka na torcie.szykujcie się na zakupy w 2015

Miras Sc 10.11.2014 07:04

Nooo, jak myku tak pisze to klękajcie narody

siwy 10.11.2014 10:49

Cytat:

Napisał Cibor klv (Post 403918)
O gustach się nie dyskutuje, ale każdy może wyrazić swoją opinię. Gdyby w takiej formie nowa Afra, miałaby wjechać do salonów, to byłbym mile zaskoczony. Pytanie, czy tam na górze w centrali nie dojdą przypadkiem do wniosku, że taki ostry sprzęt nie ma uzasadnienie na rynku gdzie coraz trudniej o legalny offroad. Bo po prawdzie, nawet u nas w Polandzie, ostatnimi czasy w wielu miejscach coraz trudniej dziczyć w offie. A to leśnicy, a to rolnicy...a to asfalt wylali. No i jak sobie tam skośni skalkulują to obawiam się, że z tego dzika na zdjęciach wyjdzie co najwyżej zwykły, pospolity zadrutowany knur, co to ryć nie ma czym.

ATomek ten poemat, to prawdziwy erotyk :)

Też tak cały czas myślę patrząc na nowości japońców. Z drugiej strony jest ktm który jakąś część rynku zgarnął, może to dało do myślenia hóndzie. Lepiej późno niż wcale. Kasowe to pewnie nie będzie ale wizerunek może podbudować.

ocoloko 10.11.2014 11:05

Myku wszystko w porządku? :D

QrczaQ 10.11.2014 11:48

Cytat:

Napisał myku (Post 403941)
ciao forumomowicze.jeszcze z deszczowe Mediolanu i na gorąco kilka słów.Ci co nie byli niech żałują.Nowa Afra wymiana na całej linii.Wygląda lekko,ślicznie i skocznie a jednocześnie to kawał euro.Myślę,że jeśli jej wszystkie cyferki będą pasować to jest to strzał w 10tke.Optycznie jak dla mnie wygląda bajecznie i malkontentow sprzed monitorów wysyłam do BMW.Kozackie stoisko,Afra jako wisieńka na torcie.szykujcie się na zakupy w 2015

Zgadzam sie.

To chyba tak sam jak z zakupami przez internet. Jakos mozna na chlodno fakty porownac. Jak sie tą nowa Honde zobaczy na zywo to cisnienie podskakuje!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57.