![]() |
nie ma problemu z kupowaniem na sztuki - nr katalogowy i wio! tak kupilem swojego ph2 300mm.
|
Cytat:
Filmy reklamowe potrafią zrobić, ale jak rok temu zamówiłem zestaw właśnie wybierany taki jak mi potrzeba to się okazało, że nie mają w magazynie :Thumbs_Down: |
Nie lubię zestawów w walizkach. To dobre dla serwisu objazdowego. W moim warsztacie narzędzia wiszą pod ręką. Najczęściej kupowałem na sztuki, dobrej jakości. Sumarycznie wyszło na pewno drożej od zestawów, ale jakbym miał dać od razu kilka stówek za walizkę z kluczami w połowie zbędnymi na co dzień... Te używane raz na rok nie muszą być najdroższe.
|
Ci kolesie nigdy mi nie nawalili - maja na stronie sklepu stany magazynowe. tanio nie jest ale nie sciemniaja, ze maja cos czego nie maja:
https://www.conrad.pl/ |
Cytat:
Nawet Honda w części silników ma calowe śruby, nie wspominając już o kosiarkach Briggs, gdzie wszystko masz calowe, ale masz rację, dla "szarego" zjadacza chleba calowe to nieporozumienie. |
Wystarczy mieć w podwórku massey-a żeby się przekonać że bez calowych ani rusz:vis::D
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
co zrobisz czubkom jak sie uparli. obecnie na swiecie tylko trzy kraje uzywaja tzw. systemu imperialnego: USA, Liberia i Myanmar ( dawniej Birma). co do japonskich motocykli to nigdy sie nie spotkalem z calowym kluczem. ostatnio zabil mnie spust oleju w DR600: 21mm. w europejskich spotykalem odpowietrzniki plynu hamulcowego 9mm i 11mm. harleyowcom kilka razy grzecznie odmowilem bo nie bede na dwie roboty w roku kupowal calowek. a poza tym HD to...
|
2 Załącznik(ów)
Nowy nabytek: WIHA Speed e2
Śrubokręt elektryczny. Jeszcze muszę domówić nasadkę dynamometryczną. Załącznik 131497 Wcześniej rozważałem: WERA Turbo, bo trochę jestem fanem Wery, ale w tym przypadku jednak stanęło na śrubokręcie WIHA. Załącznik 131498 |
2 Załącznik(ów)
Mam werę turbo i nie jestem nią zachwycony tak do końca. Służy mi do wymiany żarówek w aucie. Drugi raz bym nie kupił. Zbyt duże luzy w osi obrotu irytują.
Ps. Jakby kto chciał kupić wkrętak, to mam nowy, nieużywany po reklamacji. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |