![]() |
Nie jeździłem ale tych sprzętów nie da się porównać. Monkey to małe goowno na 12 calowych kołach a ta CT to już 17 cali co pozwala nie siedzieć jak na psie i normalną jazdę w terenie.
|
Cytat:
|
Jakieś propozycje na temat kneepadów do CRF1100 AS? Nie ma za wiele opcji. R&G , original Honda,chińczyki.. w Rubbatech jeszcze nie mają..
|
Co to są kneepady?
|
Myślę że takie coś co chroni zbiornik na wysokości kolan
|
Kawałek folii ochronnej 3M z allegro dociętej nożyczkami?
Czy koniecznie trzeba kupić kawałek folii ochronnej 3M w sklepie z akcesoriami motocyklowymi firmy Tourtech? :D -------- Poprawka, nie folia ochronna a taśma/folia antypoślizgowa lub "anti-slip" w nazwie. Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
Mam te hondowskie. Bardzo fajne są. Dosyć grube, duże i miękkie. 238 PLN minus rabaty. Jestem zadowolony. Przy hamowaniu dużo lepiej trzymasz się motocykla niż bez tego. Daje większą pewność prowadzenia i swobodę rąk. Przynajmniej mnie.
|
Folia od 3M niestety jest śliska i na baniak się nadaje jako ochrona przed porysowaniem a nie do trzymania go kolanami.
|
Cienki neopren na taśmie dwustronnej. Rozwiązanie budżetowe.
|
Cytat:
Łapie tylko kurz i brud Zdecydowanie guma, ale z płaskimi wypustkami, nie mikrobaranek |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |