![]() |
Marchewa z Rodrigezem coś tam mówił, że atakuje w piątek. Ja też miałem pierwotnie taki plan, ale teraz raczej sobota- o ile wogóle się uda. Nie mam jeszcze napędu i opon zmienionych, przednia jeszcze nie dotarła... A w piątek chyba impreza u znajomych i mogę mieć problemy z pobudką w sobotę :dizzy:
|
przepustka jest ;) to mogę się dopisać
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 14. Arturo 15. Gekon 16. marchewa9 + rodrigez i tomek 17. Agent 18. Kici + Ola 19. bartol |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 9. Arturro007 10 Grzegorz rd04 11. Specnaz 12. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 13. Arturo 14. Gekon 15. marchewa9 + rodrigez i tomek 16. Agent 17. Kici + Ola 18. bartol |
Cytat:
Wiesz nie ma co się wstydzić w końcu to nie afri:haha2: |
Cytat:
|
Będą dodatkowe miejsca do spania w pomieszczeniach zamku, więc jak zabraknie podłogi w kaplicy to będzie można rozłożyć się w innych pokojach.
więc przybywajcie biała dama czeka |
Więc gacie na zmianę mogą się przydać , biała dama - taki napój był, 40 oktan miał i potrafił wykończyć...
|
Ciekawe tylko, czy ową Białą Damę zobaczymy przed, czy też po spożyciu tego trunku :). Wolę chyba po...
|
Aktualizacja:
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 9. Arturro007 10 Grzegorz rd04 11. Specnaz 12. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 13. Arturo 14. Gekon 15. marchewa9 + rodrigez i tomek 16. Agent 17. Kici + Ola 18. bartol 19 wojtek ktm + plecak :) |
Czy ktoś chce jechać offem??
jest nas tylko 2 jeszcze ze 2 i super off będzie:P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |