![]() |
Witajcie niestety rozłożyła mnie choroba i nie mogę przjechać.
Oddaję moje opłacone miejsce do dyspozycji ORGANIZATORÓW. ps. nie oczekuję zwrotu kasy Wujek |
Cytat:
Zdruff R |
Na moje miejsce wskakuje Eliasz który przyjedzie razem z Czarek40. Rozliczymy się we własnym zakresie.
Dobrej zabawy i mało deszczu :) |
http://pogodynka.pl/polska/sulejow_sulejow Pogoda zamówiona :)
|
Ropuch, czy s± jeszcze jedynki z basenami???
Je¶li s± to zamawiam, jesli nie ma to proszę ósemkę z kaczkami. DO ZOBACZENIA WSZYSTKIM W BIAŁEJ |
Organizatorzy się napracowali i chwała im:bow:.
Żeby nie było zamętu noclegowego: Kolego Oresco napisałem Ci 14-05-2012, 20:06 że rezerwuję Twoj± miejscówkę Ropuch skomentował 14-05-2012, 21:29 w pytę -Feel przelej kasę dla Oresco.....i zameldujesz się na niego - wyjdzie na zero napisałem Ci maila z pro¶b± o nr konta Ty dzi¶ 10:35: Cytat:
"Napisał Wujek: rozłożyła mnie choroba i nie mogę przjechać. Oddaję moje opłacone miejsce do dyspozycji" Wujek Brachu, podaj mi na priv dane do przelewu, przelałbym Ci kasę (wyszło by na zero) albo se wezmę namiot a różnice w zakwaterowaniu przeznaczę na bar :) (jak Roberto z którym jadę). Zdrowiej Wujek :Thumbs_Up: (wypijem Twoje zdrowie oczywi¶cie społem) |
W cipeczkę Feel za Wujka :) Rozliczcie się między sob± i daj znać w temacie przy meldunku :)
Hej |
dopisuje się na liste w przedziale Czarka40.kasa na miejscu bo póżno na jakie¶ manewry
|
co z ludĽmi, którzy mog±/chc± przyjechać tylko na sobotę?
|
HaDecja almost ready ;-)
ino z roboty trza się wcze¶niej wyrwać:-) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |