![]() |
A generalnie jaką macie opinie na temat tego rozpoczęcia?
Bo jak dla mnie to było pierwsze ale wspominał go za bardzo dobrze nie będę ;D |
Cytat:
W robocie byłem i nic nie wiem bo nawet wiadomości nie obejrzałem:( |
Cytat:
|
Byłem w Częstochowie.
Widziałem kilka Afryk: jedna taka jak moja, dwie HRC RD07a, jedna RD04 HRC, jedna z tabliczką Robert. Co do rozpoczęcia to brawa dla Policji za pilnowanie wszystkiego bo naprawdę było ich widać i wszystko ładnie przejechało przez miasto. Było bardzo mało moto w porównaniu do poprzednich lat. Wszyscy spokojnie na chodnikach na błoniach by się zmieścili i nikt nie musiałby na trawę wjeżdżać ;] Msza była w bazylice a nie na błoniach jak zapowiadali... o to troszkę się wszyscy wnerwili. Pogoda nie dopisała i cały czas było zimno i padała mrzawka. PS: Grucjano jak ja szedłem koło twojej to też cię nie widziałem ;] Stałeś koło skrzyżowania na dole? Szyba MRA, stelaż GIVI, brak gmoli, na liczniku coś ponad 50tys km? |
KTO zapowiadał?
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Ty stałeś pod samym wałem :D od strony wejścia na klasztor :D Kurde właśnie najgorsze to ze nikogo nie spotkałem! BYŁO NAS TAM KILKA OSÓB ale nikogo przy moto :( generalnie cała ta wycieczka szybko się skończyła bo jak powiedzieli Mszy nie ma to wszyscy w większości wskoczyli na maszyny i pędzel do domu ! Tutaj link do relacji jaką dziś znalazłem: http://www.motogen.pl/artykuly/relac...em,art200.html |
Czarnuchy gdzieś krążyły bo faktycznie nikogo nie wiedziałem ;]
Tak ja stałem koło wałów od strony wejścia na JG. |
chciałem chociaż chwile z kimś pogadać a wszyscy lotali nie wiadomo gdzie...
widziałem Twoją też ! :D z białą owiewką :D |
Cytat:
Może następnym razem trzeba punkt zborny na konkretna godzine umowic :) |
Cytat:
właśnie :) albo do Moto po wiązać :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |