![]() |
Cytat:
wiem gdzies polowe-reszte srubek trzeba bedzie na "wyczucie" :confused: Na wszelki wypadek-mam jeszcze ksiazke serwisowa.Ale jaki "znawca " czyta instrukcje przed rozpoczeciem uzytkowania ;) |
Cytat:
Kto oglądał tą bajke to sobie poradzi w każdej sytuacji :D |
spooooooooko - jak ci garść zostanie to będziesz miał lżejsze moto :D :D :D
mam nadzieję, że się z tym malutkim problemem uporasz i bedziesz konsekwentnie robił ją na cukiereczka. radość z jazdy takim odnowionym motocyklem jest ogromna :Thumbs_Up: . |
:Thumbs_Up:It's a very nice:Thumbs_Up:
efekt będzie piorunujący... szkoda będzie jeździć taką pikną, trza będzie zostawić na rok na polu, żeby dojrzała:D |
Nistety-rodzynek-to nie bedzie.
Nie mam tyle czasu i kasiorki zeby wlozyc w AT. Zrfobie to co w mojej mocy jest. Moge tylko zdradzic ze jest zmiana koloru w planach i jednej lampy na LED. ps.ona jest juz dojzala-kiedys stala 2 lata na dworze,i gdyby nie moje sokole oko-pewnie by tam dalej "kwitla" |
Cytat:
|
Cytat:
Tak sobie oglądałem te śrubki i pierwsze co mi przyszło do głowy, to to czy każda z nich trafi na swoje miejsce:D:dizzy: |
powiem ci dawid-ze na 100% to wiem gdzie przyjdzie 5 najdluzszych,a pozniej to juz chyba z gorki bedzie :-)
|
No to teraz masz z górki ;) A śrubkami się nie przejmuj, skoro taką podróż przebyły to napewno trafią na swoje miejsce ;) Jak co to pisz pisz, rozkompletowałem ponownie moto z racji nudy i chętnie podpowiem co gdzie i jak :)
Powodzenia :) |
Na ciebie w sumie najbardziej licze.bedziesz moim warsztatowym "guru".:-)
Ty juz wiesz czemu.:-P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |