![]() |
Dzięki wszystkim i tak dalej... Niezły weekend, miejscówa najlepsza. Mam prośbę. Zostawiłem w "pokoju pielęgniarek" latarkę czołową. Wisi na gwoździu na jednym z dolnych łóżek. Jeśli ma ktoś nr telefonu do Leszka proszę mu to przekazać aby jakoś zabezpieczył. Potem pomyślimy jak ją odebrać.
|
Cytat:
Lechu powiadomiony! :) Gosia będzie w tyg na Lasku? Bo tam też coś pozostawiała :) |
Dzieki, swietny wypad :-) I nawet bez strat mimo gleby - dzieki Leszkowi za nowe lusterko do Afryki (On to chyba ma wszystko w magazynku)
Czekamy az reszta sie zamelduje, ze szczesliwie dojechala :-) |
Dojechałem.:Thumbs_Up:
Po drodze miałem wesołą kontrolę policyjną. Panowie w alfie schalotwali mnie w jakimś mieście (tam gdzie Karolina się oddzieliła). Spociłem się, bo jak by chcieli żebym dmuchał to ...... :mur::mur::mur:. Impreza skończyła nad ranem. Zjechaliśmy na zatoczkę i jeden skontrolował moje prawko, a drugi tak się zapatrzył na afrę, że nie zarejestrował tego i po chwili znowu mnie poprosił o prawko. :D:D:D Obyło się bez kasy i punktów...... bo królowa ich oczarowała :) Tak poza tym to dzięki wszystkim, bo zaliczyłem fajnego reseta w wesołym gronie. Takie weekendy powinne być ustawowo obowiązkowe :). Do następnego i szybkiego. Wrzucajcie fotki plisssssssssss.!!!!!! PS I żeby było jasne to dalej nie wszystkich lubie. ;) |
http://nf.e-net24.pl/bes/bes.html Kilka zdjęć :)
|
Karola pewnie sie oddzielila w Bielsku :-)
Kogo nie lubisz ? :-) |
To i ja się melduję.
Sącżę już trzecie piwko i jestem tak skonany że nie chce mi sę za dużo klepać. Dzięki :bow: wszystkim za wszystko i koniecznie takie imprezki powinny być co najmniej raz na tydzień, a i tak byłoby za rzadko. Naprawdę było :Thumbs_Up: P.S. Raf, został u Ciebie w chyba w laptopie mój adapter do kart microSD, zaopiekuj się nim do następnego :at: |
Cytat:
Fajne zdjęcia Naczelniku:Thumbs_Up: Nieskromnie dodam że ze mną najlepsze;) Miras, ale ja żadnego czerwonego adaptera nie mam;););) Ps Oddawaj mojego pieroga:haha2: |
Raf miales 10 pierogow, wiec nie marudz :D
|
Cytat:
Ale jednego podmienili pierogowi skrytożercy:hehehe: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |