Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   SZUTER PARTY IV Jedziemy na UŁA (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14365)

puszek 17.09.2012 09:16

Biegł bidulka i machał ale nauczeni doswiadczeniem Bartola zignorowaliśmy te zapędy.

Jarek 17.09.2012 09:20

dotarłem bez problemów do domu:)- dzięki za super imprezę:) Maciek- jesteś wielki- nie tylko wzrostem:)- super trasy....- tańce Muflona, triki musztardowe Rycha i Gucia- nie do podrobienia - ...no i te jeb...ne gajowniki- widać na ostatniej Puszkowej focie że gonią do naszych..mam nadzieję że im się nie udało:)

PS- Bartol- daj jakiś info jak u Ciebie?- mam nadzieję że Twoje :pechy: się skończyły:)
-Buli , dzięki za nową dźwignię biegów:)- mam nadzieję że dotarła do Ciebie:)
już czekam na next "szuter party"- pzdr

Nowy 17.09.2012 09:55

Nowy mmax i Darkomax wrócili ok. 23h do domów. Było super. Siedzę w robocie ale mentalnie jestem jeszcze wśród Was.
Blob jeszcze raz dzięki za wynajęcie tego Ukraińca, za organizację i ogranięcie tego bałaganu. Już czekam na jubileuszowy PIĄTY SZP!

Lucky Luke 17.09.2012 11:25

Impreza super, dla mnie to wypad roku :) Dziękuję Maćkowi za zorganizowanie tego wszystkiego, oraz wszystkim uczestnikom za niesamowitą atmosferę. Działo się. Szkoda że tak szybko zleciało.

Do zobaczenia, na następnym SZP.

A może by tak zrobić w przyszłym roku dwie edycje, wiosenną i jesienną?

HRABIA z Krosna 17.09.2012 11:28

Dzięki Wszystkim za miłe towarzycho,było jak zwykle:zdrufko: zajebiście :Thumbs_Up:

Ola 17.09.2012 11:32

My dojechaliśmy na 24. Droga i granica bez problemów, choć pod koniec już mocno walczyliśmy ze snem.

Bardzo dziękuję za świetny wyjazd i wspólna jazdę. Traski i tereny -fantastico. Podziękowania dla wszystkich, którzy się przyczynili do imprezy, z Blobem na czele :bow:.

Pozdr

magyar 17.09.2012 12:11

Dotarłem wczoraj na 21:15.
Extra tereny do jazdy, doskonały pomysł z wynajęciem miejscowego ;)

Jaro-Ino 17.09.2012 12:24

My dotarliśmy o 4:30. 800km od Wołowca :) Warto było. Czekam na kolejny wypad, tymczasem lece do warsztatu ;)

bartol 17.09.2012 12:44

Cytat:

Napisał BLOB (Post 258284)
Mogłem się spodziewać od wielu stwierdzenia superaśnie ale od Ciebie mnie zaskoczyło po twoim nie małym peszku. Wyślij mi nr na priv

bo naprawdę było superaśnie. Jeszcze zap...lanie rozlatującym się busem po "drodze" w okolicach Boryni- bezcenne :)
Przede wszystkim, po raz kolejny potwierdziło się, że wybrałem odpowiednie towarzystwo do spędzania wolnego czasu :):) a ostatnie zdarzenie wpędziło mnie w niemałe zakłopotanie. I z całym szacunkiem dla Wszystkich, pozwolę sobie przeznaczyć conieco dla będących w większej potrzebie niż ja, a z braku lepszego pomysłu równowartość zasili konto forumowe - chyba wiadomo o co chodzi.

aaa - mam gustowny gipsowy gorsecik :)

Lucky Luke 17.09.2012 12:59

Bartol kuruj się szybko, nie masz wyboru musisz za jakiś czas znowu najechać Ukrainę, tylko proszę mi się więcej nie przewracać bo ja wolę hondą jeździć ;)

Przynajmniej jesteśmy bogatsi w pewne doświadczenia, a i jeszcze jedno, jazda ze Śmigaczem była extra, czułem się jak w wagoniku w luna parku, finał w kałuży też był dobry :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11.