Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Twierdza Kłodzka. Czy ktoś jeszcze pamięta... (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=15885)

betu 02.03.2013 11:51

Wiec domyslam sie ze pokoje z klima,masazem i sniadaniem do lozka sa juz zajete.
Nie zostaje mi nic innego jak wziac spiwor i karimate :P
Dobrze chociaz ze nikt o swicie nie daje z "rakiety" na pobudke (mam taka nadzieje)

Bede sledzil watek,bo sam chce wiedziec na co sie przygotowac :)

RAVkopytko 02.03.2013 11:56

Cytat:

Napisał betu (Post 296433)
Dobrze chociaz ze nikt o swicie nie daje z "rakiety" na pobudke (mam taka nadzieje)

o świcie nie ale przed świtem czemu nie :haha2:

pałeł 02.03.2013 12:36

Twierdzą jest dużą znajdziesz kącik dla siebie

Misza 02.03.2013 13:06

Betu nie szykuj się na nic, bo i tak nic z tych przygotowań nie będzie potrzebne ;)

bicio 02.03.2013 13:10

Z przygotowań to będziesz potrzebował motór, paliwo, śpiwór i %%% ;)

diverek 02.03.2013 14:45

Cytat:

Napisał pałeł (Post 296366)
ja tam miałem na obiad pyszny placek po węgiersku a w niedziele schabowy :)
ale kto idzie na łatwiznę ten ma kiełbasę :D

A ja śmię z tym polemizować. I wręcz przeciwnie, kto idzie na łatwiznę je to co powyżej. Schabowego, czy jakiegoś placka można mieć na co dzień w domu. A kiełbasy pieczonej w ognisku i to na dodatek w zlotowo - zamkowym ognisku nie masz na co dzień. Więc żadną atrakcją dla mnie jest zjedzenie czegoś w knajpie. Ale upieczenie kiełbasy w zacnym gronie, potem jej zjedzenie a przy okazji delektowanie się wszelakim trunkiem to jest cos wyjątkowego.

betu 02.03.2013 16:16

wiec wiem co dodac do swojej listy-tabletki na sraczke.Nie zebym byl "domowym kakakiem" ale po krzakach latac co chwile nie bede.

Bicio-napewno w tej kolejnosci??

A kielbase zjesc trzeba.I duzo popijac :)

pałeł 02.03.2013 17:44

Cytat:

Napisał diverek (Post 296470)
A ja śmię z tym polemizować. I wręcz przeciwnie, kto idzie na łatwiznę je to co powyżej. Schabowego, czy jakiegoś placka można mieć na co dzień w domu. A kiełbasy pieczonej w ognisku i to na dodatek w zlotowo - zamkowym ognisku nie masz na co dzień. Więc żadną atrakcją dla mnie jest zjedzenie czegoś w knajpie. Ale upieczenie kiełbasy w zacnym gronie, potem jej zjedzenie a przy okazji delektowanie się wszelakim trunkiem to jest cos wyjątkowego.

Z tym polemizować nie będę , bo ją też na śniadanie i kolację jadłem rzeczową kiełbasę :) w tym samym gronie co ty :d ale przez 3 dni to przegiecie (co za dużo to nie zdrowo)

fabrizio13 02.03.2013 21:12

Cytat:

Napisał Raviking (Post 296435)
o świcie nie ale przed świtem czemu nie :haha2:

No właśnie :lol19::lol19::lc8: prawda Misza ??;);)
Co w tym roku naprawimy ??:D:D Ja wiem ja wiem u mnie przydało by się wymiana uszczelniacze zaworowe :D:D:D

betu 02.03.2013 21:54

czyli jedni przyjezdzaja %%%%%%% a inni naprawiac.
Kolejny punkt do notatnika-nie brac narzedzi-bedzie pod dostatkiem :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12.