![]() |
11 zł drożej , ale wysyłka za free. http://www.opona.pl/opona_sz.php?ost...0&opona=Szukaj
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Z tego co widzę to i tak całkiem niezłą cenę wywalczyłem za e09, a tak na przyszłość, dla członków grupy podlaskiej mogę załatwić oponki(przy odbiorze osobistym) z całkiem niezłym rabatem. (oczywiście poza grupą też, z tym, że koszta wysyłki pewnie podniosą znacząco cenę opony i nie jestem pewnien czy będzie to opłacalne). Pozdr, blink |
Ja mam zapytanie:
Czy 130/80-17 E-07 za 187 zł. i 90/90-21 E-07 za 158 zł. to dobra cena? Czy jest możliwe znaleźć taniej? Dodam że będzie odbiór osobisty więc kosztów przesyłki będzie brak. |
Cytat:
|
To dość duża różnica. A byłbyś w stanie podzielić się wiedzą tajemną gdzież to takie suweniry rozdają, bo bym coś zanabył.
|
Swoje kupiłem w firmie Handlopex w Białymstoku. Firma, w której pracuję ma tam 35% rabatu na gumy stąd ta cena.
|
A widzisz... moje ceny są też z tej firmy tylko bez rabatu.
Fajny rabat :drif: |
Wiesz, kupiliśmy tam ze 3 komplety opon do aut przedstawicielskich i sami wyskoczyli z tym rabatem.
|
panowie o c02 slow parę :)
ciągnie jak głupia :) nie buksuje za dużo nie zapycha się daje sobie rade świetnie w błocie dziś ani razu się nie zakopałem na asfalcie tez da rade choć mnie bardziej przód stresuje ale 90 do 100 da się jechać ogulnie zadowolony jestem |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |