![]() |
Bez przesady. To są tłoki do niemal zabytkowego motocykla którego populacja maleje a jak często robi się w nich remonty, nie trzymają takich tłoków na półkach w każdym serwisie.
|
Bez przesady ostatnia Afryka zjechała z taśmy w 2003 roku, jaki to zabytek ? Kiedyś w motoriście coś tam zamawiałem, to w ciągu tygodnia dostałem. Czyli np. jakieś tam części maja dostępne od ręki, tłok to chyba element, który ulega zużyciu i powinien leżeć na półce w jakimś magazynie jak nie w Polsce, to w Europie.
|
Ramoneza,
morze to Ci pomorze ;) https://www.dropbox.com/sh/wg5kqx0wnluvgcq/s2MqBxXooX ps. nowke sztuke walek wymienia na nowke sztuke :/ |
Cytat:
http://i.imgur.com/ZKfDNCM.jpg No ale kto bogatemu zabroni :D |
stary bardzo szybko sie sprzeda:D
|
Cytat:
Nie mówię, że zawsze ale najczęściej tak właśnie jest. Stad nikt nie trzyma tłoków na stanie. |
Jaki śliczny ten nówka :drif:
Ja kupiłem używkę w podobnym stanie a nawet trochę lepszy,jedyna część którą zakładam nie nową. Mogłem chyba zamówić ganz nówkę |
Zdziwiony byłem że wałek używkę dajesz, przy takiej kwocie za remont ja bym dołożył te parę stówek.
|
Z tymi tłokami to trochę dziwne:Sarcastic:
Do XT-owych silników jest 130 pozycji na alledrogo i to tylko zamienniki z jednej witryny!(PROX,NAMURA,OMP,TKRJ,WOSSNER,WISECO)Do tego doliczyć oryginał z ASO plus inne sklepy internetowe i wychodzi niewyobrażalna ilość. Wiem że jest przepaść w przebiegach między-naprawczych i XT-ek jest bardziej popularny,ale to nie zmienia faktu że do yamahy są setki pozycji a do afry 0!!!Chyba szybciej bym dostał tłoki do Vincent Black Shadow niż do afry:Thumbs_Down: Ps.Rozumiem ogólne przekonanie że afra jest niezniszczalna i takie firmy (jw) przez to nie produkują zamienników,ale w to uwierzyła nawet sama HONDA-stąd braki magazynowe :haha2: |
Do jednocylindrówek tłoków zawsze pełno, do super tenery np już niekoniecznie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |