![]() |
Dotarłem koło 23:00.
Dziękuje wszystkim za mile spędzony czas! Organizatorom za zajebistą imprę! Pozdrav |
I ja wszystkim bardzo dziękuję.:Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Było świetnie.:bow: Do następnego razu. |
Hej- dotarłem wczoraj bez problemów, Miśki mnie nie widziały:):)- ale tak naprawdę dziś dopiero jasność umysłu wróciła:D:D:dizzy:
Impreza super, bo nie ilość tylko jakość się liczy! - dzięki wszystkim, z onanizatorami na czele:);) pzdr |
I ja sie dolaczam do podziekowan!
Rozumiem ze za rok bedzie powtorka! :-) Grzegorz |
4 Załącznik(ów)
Z trasą On była lekuchna ściemka. Ale nie bój nic.
Miała byc i była. Jako, że wszyscy byli troszkę niewyspani to pojechaliśmy najkrótszą drogą. Załącznik 48671 Ale taką pierwszej kolejności odśnierzania. Bo wiadomo - "mleko ma najlepszy transport". Załącznik 48672 Tak aby nad najbliższą wodą. Załącznik 48673 W cieniu sobie posiedzieć i odpocząć przed nadciągającym niechybnie wieczorem. Załącznik 48674 No i żeby napięci na wynik koledzy z trasy off nie mieli z nas polewki. Tylko im nie mówicie, że walneliścmy niecałe 2 kilosy bo w ryj.... |
Ja także bardzo dziękują tym którzy walnie poprzyczyniali się do tego luźno gumowego przedsięwzięcia. Matowi, Tupkowi, Wojtkowi, Jarkowi :Thumbs_Up:
Tomowi za muzę na żywo :) Felkowi za trasę On ze skrótem na Pułtusk ;) Dzięki wszystkim przybyłym za spotkanie :) |
Dejta wincy zdjęć, kto ma; Baba, Wojtek II...
|
|
No ja też wczoraj obrobiłem w końcu nasze foty ale widzę, że jeszcze nie zuplołdowałem na googla.
To dzisiaj postaram się nadrobić. |
Parys, dzisiaj było wczoraj a dzisiaj jest jutro! :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |