![]() |
10 Załącznik(ów)
No w sumie wydaje się że to było wieki wieki temu.
Czerwiec? No wieki temu... Odłączałem się od ekipy w Rumuni. Ekipa Zaczekaj leciała w stronę PL. Ja miałem jeszcze kilka dni urlopu więcej. Więc oddzielam się. Jadę sam. Żegnamy się po noclegu w mongolskich jutrach. Dojeźdzamy jeszcze razem do krzyżówki na głównej drodze. Ja w lewo. Oni w prawo. Jeszcze im nakazuje zwiedzić Turdę. I zostaję sam. Jeden... Dwa... Trzy... TA leci. Lecim... Jakieś 130 km do trasy Transfogarskiej.... Niezdobyty cel z zeszłego roku... Czeka... Jadę sam. Więc tylko asfalty i zero offów. Ale ofy same się pojawiają jak na głównej drodze kończy się asfalt... Załącznik 51888 Na takiej drodze człowiek jest bohaterem. Wyprzedza wolno jadące osobówki wzbijając kłęby kurzu... Jak na rajdzie Paryż-Dakar... I w końcu na horyzoncie pojawiają się... Załącznik 51889 Sam podjazd? Sielanka. Zakręt za zakrętem... Załącznik 51891 Coraz wyżej... Załącznik 51892 Droga jest bajer... Załącznik 51893 Każdy powinien ją przejechać... Załącznik 51894 Nie jest przereklamowana... Załącznik 51895 Jedyne co dokucza... To ziąb i porywy wiatru... Załącznik 51896 Błękitne niebo a piździ i trzeba się zatrzymać i ubierać podpinki... Załącznik 51897 |
Brawo!
Temat ożył :-) Dzięki za przypomnienie choć wcale nie zapomniałam. Wyklikano z Tapatalk |
świetna relacja!
Asia fajnie piszesz, chłopaki uzupełniają. do tego piękne zdjęcia! łyknęłam jednym tchem, w przerwie rozpaczliwych poszukwań moto. |
No to oglądamy w zimowy wieczór :) |
extra.
Miło się oglądało, a nutę do obrazu dobrałeś po mistrzowsku. wytapatalkowane |
Super - jechałabym!
:) |
Wspomnienia wracają...,
Wyklikano z Tapatalk |
No to... początek czerwca stoi otworem ;) Jedziemy bandą XTków m.in. kibicować kolegom na DLach, chcą wjechać pod Farcaul :D Mam nadzieję, że się nie rozminiemy. Oczywiście również wjeżdżamy. Później będzie bardziej wymagająca trasa :)
|
Cytat:
No wo powodzenia. Jak tylko trafią na pogodę... Będzie suchutko to może wjadą :-) Wyklikano z Tapatalk |
To samo napisałem kumplowi. Ten mi na to "że nie wie jak to oni teraz jeżdżą w offie". Przeglądałem ich wypady i stwierdziłem, że faktycznie nie wiem, bo nie widziałem u nich żadnego offu ;) Jak im się trafi deszczyk, to będą całować asfalt, jeśli uda się im wrócić w całości :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |