Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   TDN !!!! - priorytety współczesnej kobiety :P (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2706)

Ola 22.04.2009 11:21

Cytat:

Napisał podos (Post 55039)
no patrz , ja przed wyprawą to nawet po schodach ostrożnie schodzilem, a łona tak dziczy... co sie dzieje, co sie dzieje...

Ja po schodach też ostrożnie chodzę :) - a nawet tak naprawdę to prawie w ogóle po nich nie chodzę. Cały czas jakaś winda jest pod ręką.

Rozjeździć się w końcu trzeba, chociaż jedna mała "wpadka była". Teraz mam jeszcze pięć dnia naświetlań laserowych... Do wyjazdu musi się zagoić - bo jak nie, to.... przydałoby się "w ryj" (tylko komu)

ucek 28.04.2009 16:13

Cytat:

Napisał Jola (Post 55172)
..A w centralnej Polsce dwie enduro babki ale JAKIE!..

Na szczęście nie jest aż tak źle (no, ale też nie aż tak fantastycznie, jak na południu :):Thumbs_Up:). Nie możemy sobie z Olą całego splendora zgarniać ;) - brudne baby na Mazowszu są, dzielnie latają - czasem z nami, czasem ze swoimi męskimi towarzyszami, większość znamy/ kojarzymy tak, czy inaczej..
Ale faktycznie, takiej mega korby na jeżdżenie, jak ma Ola (i drzewiej: Emilka, i Magda, i Anulka.. kurcze, trochę ich było..:)), to normalnie ze świecą szukaj! :Thumbs_Up:
Dlatego wam nie po chrześcijańsku zazdraszczam ;)
Ech.. teraz to będę tęsknić i latać z chłopakami.. (ale bez przyjemności! ;)) albo - emigracja na południe..

Cytat:

Napisał Jola (Post 55172)
"Dzida jest kobietą" - REWELA :D

:rules:

BABA 28.04.2009 16:54

8 Załącznik(ów)
poza sobotnio-niedzielną pyrką ;) zaliczyłam jeszcze rano w sobote latanie gdzieś w kotlinie kłodzkiej :), tu parę fotek użyczonych z forum adv, w sumie jeden podjazd był dla mnie prawdziwym wyzwaniem, szczególnie że chciał mnie zatrzymać kulawy pies :dizzy: a potem kozy chciały zjeść wr-ke :drif:

Załącznik 5122

Załącznik 5123Załącznik 5124

Załącznik 5127Załącznik 5128

Załącznik 5129Załącznik 5126

Załącznik 5125

a tu filmik jak to było ;)

puszek 29.04.2009 12:56

Jak to na pieska Babo wołałas? tak sie wabi??? Ale dała:)s czadu pod góreczke....:):)

Misza 29.04.2009 19:45

Kuuu888a :) Babo trza było z nami jechać, miało być lajtowo a wyszło jak zawsze: trial afryką w górę strumienia :D

BABA 29.04.2009 19:59

no widziałam fotki i żałuje strasznie :(, ale wiesz że musiałam się wcześniej zpakować i na pyrke frunąć :dizzy:

ucek 03.05.2009 10:51

Cytat:

Napisał BABA (Post 55965)
..szczególnie że chciał mnie zatrzymać kulawy pies :dizzy: ..

wyraźnie chciał cię ugryź w przednią oponę :haha2:oj, psiaki bywają prześmieszne - zwłaszcza takie małe, hałaśliwe smyrdki, które wylatują z zagrody po łuku, w pełnym złożeniu i z poślizgiem tylnych łap obszczekują całą naszą grupę :)
Natomiast kury, to dla mnie zawsze wielka niewiadoma ;) Stoi takie spokojne stadko w krzaczorach, coś tam dziubie, ty sobie bezstresowo lecisz, myśląc, że luz - kury po lewej, podwórko po lewej - biegać po drodze nie będą.. A one (nie wiem dlaczego) im ty bliżej, tym bardziej nerwowo gapią się na boki, potem trzy razy zrobią unik w każdą stronę, a na koniec ładują ci się pod koło - ENIGMA?!?! :dizzy:

Jedni mają traumy końsko-sarnio-łosiowe, a ja mam wiewiórkowe - kiedyś jedna przejechałam w lesie.. nie dało się ominąc, bo skoczyła z pnia prosto pod koło.. nieprzyjemne uczucie (no nic - jaki sprzęt, takie traumy ;))

Żeby nie zaśmiecać wciąż wątku fotkowo-filmowy, wrzucam fotkę z ostatniego latania po Beskidach
http://lh6.ggpht.com/_EeXMib1TL44/SY...0/IMG_0634.jpg

BABA 04.05.2009 16:59

a to taki skrót majówkowy w wykonaniu moim i Joli :) .... szykuje się filmik " BABY na motory !!!! cz.II " ;)

yonec 04.05.2009 20:35

widać was brudasy:p

aaa tak propo całego tematu - nic ino zazdrościć lekkich sprzętów i umiejętności:bow:\

pzdr

ucek 08.05.2009 18:01

Stanowczo domagam się i apeluję o filmik "Baby na motory II" !!! :drif::D :lukacz:

Fotki fajoskie - Jola, widzę pomykasz już jak (za przeproszeniem..) stara :Thumbs_Up:
a BABA, to istny Master of the Dark Side:rules: ale dla Joli - dobry duszek :)
Dzida rulez !!!

[edit]
w przerwie oczekiwania na wytrawne babskie kino :lukacz::), wrzucam nasze archiwalne jajca z treningu endurowego - w rolach głównych nasi podopieczni, stawiający pierwsze (wtedy!) kroki, czyli: Ufi, Kris, Młody i Ojciec Młodego.
Srogo spoglądającym jest Marek (zwany Koniu) z ProMotora - co i na mnie się przez lata bezlitośnie się wydzierał :vis:
A ja, to ten koleś w bluzie w paski, co tylko chwilami przemyka ;)

swoją drogą - trzeba coś w tym sezonie pokręcić..

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10.