![]() |
Dobra to zadam takie pytanie ;)
kto zapłacił a nie dostał kasku..? :umowa: |
ja :D
|
ok, twoj moze dziś do mnie wróci
|
Jeśli dotrze, to wyślij go proszę na adres, jaki podałem Ci w PW, ale PO świętach, najwcześniej we wtorek, do środy jestem u rodziny.
Pozdrawiam |
Ja Jeszcze Nie Dostałem Kasku
|
Rambo, doszedł do Ciebie kask?
Wysyłałeś go 1 kwietnia, więc chyba DHL już go odesłał? |
Niestety gabarytowo nie przypasił (za duży łeb mam). :(
Jak by był ktoś chętny to XL - biały w ofercie mam. Jak by ktoś był zainteresowany to walić na priva |
a może zrobić WREPLEJ z akcji zam. zbiorczego ?
Z tym założeniem ,że trza znaleśc dostawce kasków w pełnej rozmiarówce.. po max XXL... Bo dziwię się ,że Rambo nie postawił na swoim co b y cała oferta rozmiarowa była.. może trzeba było jesszcze gdzie indziej poszukać ? w innych jebajowców z wyspy.. Taki angol raczej jednorazowo nie sprzedaje po 30 kasków dziennie... czy tam jeszcze więcej . np. http://cgi.ebay.co.uk/NITRO-F347-VN-...1%7C240%3A1318 |
1. Czy ktoś zamawiał / otrzymał kask XXL ?
2. jak tam rozmiar ... chińskie XXL czy raczej wystarczająco duży garnek ?? |
oto chodzi .. ,że kaski XXL .. miały być .. ale nie było..tzn.. no jakoś w trakcie zbierania kasy sie okazało, że nie będzie........
Szkoda bo jest pare dużych baniek zainteresowanych ... w innym watku temat jest pporuszny zam. od angolów jakiś innych kasków .. może jakos ppodpiąc temat ? tzn .. podpiąc zam.. ? No ja tam się nie znam na takich zam. dlatego ide na łatwizne.. i mogę komuś dac kasiore przelać na w/w kasskor w rozmiarze XXL. i zakłdam ,że jeszcze pare osób się znajdzie zainteresowanych |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |