![]() |
:D Obciąć uszy.
|
zrobione. uszy obciętę. co dalej proponujecie? :dizzy:
|
złap za paski i rozciągnij i potem nakładaj :) tak sie shoeia nakłada
|
Thx Pałeł za przypomnienie .... jutro pojade do gościa ( w sumie bardzo fajny koleś ) i zapytam go jak z tematem Shoei-a. Nie będę sie oczywiście jemu narzucał ....moja wina, że nie kułem żelaza puki było gorące :(
|
Dopisuje sie w temacie Multiteca - zakupie chetnie po rozsadnej cenie tzn konkurencyjnej.. Jakby co to prosze mnie liczyc. Rozmiar L
Przy okazji zapytam kolegów jak to jest w Multitecu zakładanie ewent. interkomu. Czy w nausznikach sa jakies wyzłobienia czyli miejsce na głosniczek -słuchawkę i poprowadzenie nózki z mikrofonem czy tez trzeba rzeźbic jakieś gniazdo w skorupie styropianowej? |
miejsca na głośniki są nic nie trza rzeźbić a mikrofon to chyba na nóżce bo szczęka tam chodzi
|
Mam pytanie koledzy- gdzie można w Poznaniu, prócz wiecznie zamkniętego Intermotors, przymierzyć Horneta?
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Jak chcesz zauważyć spadek cen to zacznij zbierać w euro, bo różnice kursu w najbliższym czasie raczej "zjedzą" spadki cen towarów ze strefy euro;(
|
Nic straconego. Od 1 grudnia płacą mi w ojro więc powinienem odłożyć coś do wiosny ;-)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |