![]() |
Kiedy jest przewidywana kolejna partia?
|
Do mnie również dotarła, mam tylko małe ale ... niestety nie trafiłem z rozmiarem, zamówiłem L - kę i na mnie jest odrobinę za lużna.
Może ktoś chciałby wymienić na M -kę ? |
No i jest pierwsza ofiara mrozu..... rozdarłem kalesony przy wkładaniu. Także chłopy nic na siłę. :/ Chodź wydaje mi się że dużej siły nie użyłem.
|
Henry,chętnie odkupię :D
Po wjeździe na Równicę to mi Pani pielęgniarka resztki z łokcia wyciągała :D z mojej |
Cytat:
Jako że mam długie łapska przydało by się spokojnie 5 cm dłuższy rękaw. Reszta obszarów leży jak ta lala ;-) |
Cytat:
Emek, jakieś hinty czym/jak to zszyc? Sent from my G8441 using Tapatalk |
Dzięki Emek za koszulje. eLeczka leży świetnie - jak na mnie szyta :)
Jeszcze żeby tego power stretcha pro dorwać od ciebie i w dobrym rozmiarze to byłoby git. Pozdr. |
Cytat:
|
Myślałem, że tylko ja nie potrafię się rozbierać.
:D Kalesony se przy ściągaczu rozerwałem...:D |
Sam się musiałem przyuczyć, bo to nie elastyna tylko wełna i ciężko mi pierwszy raz było. I dobrze, że córce rajstopy pomagam rajstopy zakładać do przedszkola to już troszkę wprawy mam ;) Troszkę cierpliwiej.. Nie na zasadzie "wepchnę nogę", bardziej "nałożę na nogę". Jakieś pytania związane z tą sprawą to śmiało pytać. Dobrze od razu zdjęcie wrzucić w którym miejscu coś się stało to łatwiej będzie Koleżance pokazać, żeby doradziła jak naprawić.
Osoby, którym wysłałem info o możliwości realizacji zamówienia proszę o potwierdzenie danych lub kontakt. kons@odziezrobocza.pl lub tel 609 633 699 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |