![]() |
Muszę skoczyć do garażu sprawdzić czy coś jeszcze z ramy zostało...
Afra jak patrol niezniszczalna, wszędzie przejedzie, okryta legendą tylko rama rudzieje:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rude jest na topie i hiciory nawet powstają:)
|
jak chcecie mieć spokój z rudą proponuję w ziemie rozebrać moto do ostatniej śrubki i oddać ramę do malowania proszkowego, gdyby ktoś pytał gdzie to napiszę , że nawet Stafan Pierdoła w stodole zrobi to lepiej jak fabryka....
takie mamy czasy poprawianie po producencie staje się normą. |
To mamy jeszcze trochd ponad 2 tyg na to. Nie wiem czy sue wyrobie :lol8: A znasz kogos kto ladnie plastiki skleja?:haha2:
|
znajomy Dragstarem 1100 jeździ cały rok, w zimie doczepia kosz :D Yamaha i tak ma lepszą powłokę ale sól robiła swoje. Moto poszedł na części + piaskowanie i malowanie proszkowe wszystkiego co miało jednolity kolor (w tym wypadku czarny) później śruby na zielony klej aby w nie nie lazło paskudztwo z błota i na razie jest git, 1 sezon zimowy zaliczony.
|
Panowie! chciałem sie pochwalić nowa NAT. Jestem bardzo zadowolony. Wybór przemyślany i jedynie słuszny:).Odnośnie ''rdzy'' kto stwierdził że to rdza?. Miałem wcześniej crostuera 1200 i była akcja serwisowa wymiany łożyska na wale napędowym,akcja obieła także motocykle po gwarancji,jestem spokojny co do HONDY jak stwierdzą że trzeba wymieniać to wymienią wszystkie. Gratuluje wszystkim nowej NAT JEST PRZEPIĘKNA.......pozdrawiam:)
|
Kurczę trochę mnie zaniepokoiliście tą rdzą. Poważnie myślę o zakupie Afry...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |