![]() |
Cytat:
Wy to z Filipem chyba specjalnie demolujecie tego KTMa..:p |
Sam demoluje a my z Michałem łatamy to goowno 😉
|
Dubel skrobnąłbyś coś tam o twojej KaTeeMce jak wam idzie współpraca, ile nakręciłeś jak koszty serwisu itp.
Bo rzygam już tym pitoleniem ciągle o NAT;) |
Nie tylko Ty ;)
|
Też chętnie poczytam. Chodzi mi po głowie zmiana z BMW R1200GS ADV na Kata 1290 super adventure R, tylko czemu on ma konieczność posiadania systemu bezkluczykowego - ktm sam sobie strzelił dla mnie w kolano zmuszając do takiej opcji.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie mogli jak ludzie tak samo jak w wersji 1090 |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 82747 Nie mniej kat w kosztach serwisu nie porywa, bo jak na razie nic się nie zepsuło, w weekend jadę polatac to może się coś zmieni. Moje spostrzeżenia na dziś to: W gire grzeje przy 30 stopniach dość mocno, ale zamierzam z tym powalczyć, przy 20 nic nie czuć Zapierdala jak wariat i do dziś potrafi mnie zdziwić Mocno wpierdala tylna oponę Podstawowy serwis to przyjemność Wszystkie układy działają jak powinny a te które mają być wyłączone posłusznie są ;) Moto jest bardzo poręczne, różni się mocno od 990 w wielu kwestiach jest bardziej cywilny. Ma zajebiste heble i zawiecha miód By nie było kolorowo przednia felga już była prostowana u Pawła w BB Airbox jest bublem, łatwym do naprawy ale bublem Z racji zobaczenia szukałem sposobu by oglądać sobie z kompem w 1190 i nie jest to takie łatwe Walczę aktualnie ż systemem can bo chce mieć Led w kloszu na długie i słabo nam to idzie. Na koniec sezonu pokaże się o jakieś podsumowanie jednak dalej uważam swój wybór za właściwy. Miałem brać ATAS lub 1290r . Po testach wybrałem 1190R i był to w moim przypadku strzał w dziesiątkę. Ja jebniety jestem i potrzebuje fabryki adrenaliny. |
Cytat:
|
On i tak dużo wytrzymuje. NAT po takim traktowaniu uległaby całkowitej destrukcji a odbudowa pochłonęła tysiące PLNów a to pomarańczowe goowno jedzie i nie chce się rozsypać :D.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |