![]() |
Eee.. i chyba z edycją jesienną nie wypaliło... ale na następny sezon może się uda... może tym razem udamy sie bliżej Parku Biebrzańskiego i Puszczy Augustowskiej (bo okolice bardzo zacne i warte objechania).. trochę dla mnie bliższe (z racji zamieszkania) zatem podjąłbym się poprowadzenia wycieczki i zaproponował jakieś fajne miejscówki na popas... No ale to jeszcze odległa przyszłość.. ale jakoś ostatnio tak se pomyślałem..że warto byłoby kontynuować ów pomysł autorstwa Wasila afrykańskiego rajdu podlaskiego ... oczywiście formuła rajdu pozostałaby bez zmian.. czyli namioty i możliwie najwięcej kilometrów.... no i oczywiście "dzida, trzoda i najebka"
|
ciborze drogi- właśnie wychodze na pywo na miasto i bede sie widział z większą grupą naszych rolników to coś uzgodnimy (jak zdążymy).
taki był plan od tamtego rajdu ze zaczynamy tam gdzie skończyliśmy czyli w wioskach tatarskich i walimy w górę na suwalszczyznę. |
No i co uradziliśta chopy? Zaczynać sie będzie jednak od Tatarów w górę?
|
Cytat:
|
niech wam będzie
zakładam nowy wątek |
7 Załącznik(ów)
Od pierwszego rajdu minęły już ponad 3 lata. Dawno temu postanowilem wyróżnić pewną osobę, która była na tym rajdzie. Problem był dla mnie tym większy, iż była to osoba płci pięknej. Upominek musiał być piękny i śmieszny oraz miał nawiązywać do podlasia. W końcu wpadłem na pewien pomysł, ale jego realizacja trwała też dość długo. W ostatni weekend udało się jednak dopiąć sprawę do końca.
Nagroda uznania dla pierszej i jedynej kobiety na I Rajdzie Podlaskim. Justynko- przodowniczko komsomołu- przyjmij te oto żywe kwiaty. Niech swymi kolorami rozweselają każdy Twój dzień. P.S.1. Nagrodę główną ufundowała firma Wasiltech- producent akcesoriów rolniczo- kaskaderskich. P.S.2. Dla jasności- jestem żonaty ;) |
Naocznym świadkiem byłem tych wydarzeń. Wasil podjeżdżający z ładunkiem...widok bezcenny :)
A kwietnik - jak to Wasiltech! Pierwyj sort! :D |
Normalnie piękna ekspozycja kwiatowa :Thumbs_Up: Coś takiego to mógł tylko Wasil wymyślić!!! Justyna, mam nadzieje,że stoi w honorowym miejscu:D
|
Dobra dobra. Przyznaj się, że piszczysz z zazdrości ;D
|
Wasyl jesteś niemożliwy ,fakt pierwyj sort pewnie w mieście na ulicy byłeś jak ufo -
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |