![]() |
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
|
W następnym lifcie kolej na kardan 😜 i będzie idealny GSA od pana Hondy.
D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
Ale tak ogolnie znaczy ze pan Hąda wycofuje sie wogole z aktualnie oferowanej NAT ? Czy tez planuje oferowac 3 modele - 850, 1000 i 1100 ?
Jesli sie wycofuje to szybciutenko poszlo... kupujac w 2019 zalapalem sie na ostatni rocznik :/ |
Dla mnie najgorszy jest ten coraz bardziej wyraźny podział na moto wyprawowe i "miejskie enduro". Jak pamiętam miał to być uniwersalny sprzęt i widać, że powoli pan Honda się poddaje.
Póki co cieszę się z zakupu modelu 2018 i paru dodatków, które mocno przybliżają moje cacko do tego nowego. Na razie poczekam ze dwa lata, zobaczę co się w tym czasie w nich zmieni, jakie wady wyjdą do poprawy, co ludzie powiedzą, co można z nich przejąć do starej i w ogóle. I na koniec, Honda trochę balansuje na linie podchodząc pod BMW, to nie do końca ten target jest. |
Cytat:
|
założyłbym, że każdy tutaj próbuje mieć coś bardziej uniwersalnego w tę czy druga stronę. mi NAT wystarcza, lubię się sponiewierac, ale nigdy to nie będzie dla mnie celem. z drugiej strony, czysty asfalt mnie w ogóle nie interesuje.
i w tym NAT jest dla mnie idealna. RD07 byla "prawie" - jednak brakowało tych paru kucy na czarnym. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |