Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   XXII Rajd WIR (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=35821)

Fox_49 16.10.2019 10:16

Ja śpię w radzieckim pontonie - pale nie nada

Pers68 16.10.2019 10:42

EEE bukfy nie czyta coś....

majo 16.10.2019 12:39

Wolałem wersję rysunkową:at:

Cibor klv 16.10.2019 12:42

U to miejsce widziało nie jedno trzode...

ablos78 16.10.2019 13:19

Melduję się w piątek:)

Cibor klv 16.10.2019 15:04

Nie dajcie się zwieść i dobrze zastanówcie się nad przyjazdem... byłem w poprzednich latach i powiem, że byłem w ciężkim szoku. Po pierwsze: brak bieżącej wody, pryszniców, a nawet brak ubikacji... Potrzeby fizjologiczne trzeba załatwiać w krzakach... a nie muszę tłumaczyć ile wszelkiej maści pasożytów może wyniknąć nam do odbytu, podczas oddawania stolca w krzakach. Druga sprawa, to brak prądu... Mamy XXI wiek, a na terenie zlotu nie można naładować smartfona... skandal. I ostatnia sprawa... organizatorzy już pierwszego dnia spożywają alkohol i są pod jego wpływem aż do zakończenia imprezy... Skrajna nieodpowiedzialność. Poza tym trzymają ich się głupie żarty, raz poczęstowali mnie kawą a okazało się, że był to alkohol niewiadomego pochodzenia, po którym dostałem zatrucia i zwymiotowałem do śpiwora... Na jednym z rajdów jeden organizator wziął motocykl kolegi bez pozwolenia i katował do odcięcia...tak więc żaden motocykl nie jest bezpieczny... Zatem sami widzicie, że do cywilizowanych standardów daleko... Ja oczywiście przyjadę, ale Wam zdecydowanie odradzam...

ablos78 16.10.2019 15:09

Cytat:

Napisał Cibor klv (Post 655224)
Nie dajcie się zwieść i dobrze zastanówcie się nad przyjazdem... byłem w poprzednich latach i powiem, że byłem w ciężkim szoku. Po pierwsze: brak bieżącej wody, pryszniców, a nawet brak ubikacji... Potrzeby fizjologiczne trzeba załatwiać w krzakach... a nie muszę tłumaczyć ile wszelkiej maści pasożytów może wyniknąć nam do odbytu, podczas oddawania stolca w krzakach. Druga sprawa, to brak prądu... Mamy XXI wiek, a na terenie zlotu nie można naładować smartfona... skandal. I ostatnia sprawa... organizatorzy już pierwszego dnia spożywają alkohol i są pod jego wpływem aż do zakończenia imprezy... Skrajna nieodpowiedzialność. Poza tym trzymają ich się głupie żarty, raz poczęstowali mnie kawą a okazało się, że był to alkohol niewiadomego pochodzenia, po którym dostałem zatrucia i zwymiotowałem do śpiwora... Na jednym z rajdów jeden organizator wziął motocykl kolegi bez pozwolenia i katował do odcięcia...tak więc żaden motocykl nie jest bezpieczny... Zatem sami widzicie, że do cywilizowanych standardów daleko... Ja oczywiście przyjadę, ale Wam zdecydowanie odradzam...

:haha2:

WojtekBBI 16.10.2019 15:44

Prond był nie raz i nawet ladowali sraczmajfony.
A reszta to bzdety wyssane z palca:D
Dobrze se uknules zniechęcić jak najwięcej ludzi=więcej kawy dla Cię = zarzygany namiot - oj Ty fetyszysto :D

wasilczuk 16.10.2019 16:08

Jom raz wziął piękną, dorodną cybulę ale nie wziął nożyka.
Co za chamstwo. Zjedli bez krojenia.

wasilczuk 16.10.2019 16:09

....jak czukcze zębaci

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06.