Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   XXX (30) Wir Rally - Rajd Podlaski (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=44947)

siwy 16.10.2023 22:48

Śliza, zapomniałeś wspomnieć o Redroba projekcie grafiki na koszulki i nalepki. Super to wyszło.

Rajd podobał się dla mnie bardzo. Warto było walczyć o ten koncert, było epicko.

Baldys 17.10.2023 07:55

Dzięki Wielkie za Imprezę - Było totalnie epicko !!
Serdeczne słowa ślę ludziom, którzy pomogli mi ogarnąć sprawy dętkowe na początku rajdu.

Korzystając z okazji - Wie ktoś może kto przekazał dętkę 18' na trasie Hard ? (prawdopodobnie czarna Tenera)

redrobo 17.10.2023 08:28

Bez Jacka tez by sie nie obyło. Sporo sily i sprzetu wniosl, na szczescie sporo tez wypił, wiec sobie to jakos wynagrodzil. Dziadek Marek dostarczyl kawe, zbudowal kibel, kawa byla dobra, szczegolnie na pobudke, wiec moze stad te polaczenie...

sebazaz 17.10.2023 10:22

Cytat:

Napisał Baldys (Post 832985)
Dzięki Wielkie za Imprezę - Było totalnie epicko !!
Serdeczne słowa ślę ludziom, którzy pomogli mi ogarnąć sprawy dętkowe na początku rajdu.

Korzystając z okazji - Wie ktoś może kto przekazał dętkę 18' na trasie Hard ? (prawdopodobnie czarna Tenera)

Ja tylko pamiętam, jak wyciągnął dętkę gdzieś spod zbiornika prawie bez zatrzymania :)

frog 17.10.2023 10:43

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał sebazaz (Post 833000)
Ja tylko pamiętam, jak wyciągnął dętkę gdzieś spod zbiornika prawie bez zatrzymania :)

Aż się się zdziwiłeś 😉

Lucky Luke 17.10.2023 10:52

Cytat:

Napisał frog (Post 833004)
Aż się się zdziwiłeś 😉

Dziadek Mróz w tym roku odwiedził nas wcześniej :D

plaku 17.10.2023 11:03

Seba przywiózł gigantyczne wiadro śledzi z cebulą ......że jak, jak to możliw? przeca to moja działka..... Gratuluje i zazdroszczę, musiało być grubo:dizzy:

davidoff24 17.10.2023 12:07

Cytat:

Napisał sluza (Post 832956)
To ja ku pamięci, ponazywam tych organizatorów.

Ptokowi dziękujemy za miejscówkę (esencja Podlasia), gastronomię wysokiej jakości, przywiezienie i odwiezienie gratów, i dowiezienie dla Śluzy paliwa, bo mu się skończyło, gdy wracał do domu. Za najwyższy poziom zaangażowania, czapki z głów

Żwirek i Eliza - za organizację kapel :bow:

Redrobowi za kiszki, kaszanki, koszulki i nalepki, i ogólnie, że był miły i uczynny dla wszystkich.

Siwy ogarnął logistycznie wyprzedaż koszulek, zadbał o oprawę muzyczną i świetlną i świecił dobrym przykładem

Seba przywiózł gigantyczne wiadro śledzi z cebulą i olbrzymią konsolę didżejską z głośnikami.

Stachura zapewnił pieczonego guźca

Ferdek zorganizował trasę z atrakcjami, wg mnie fantastycznie to się sprawdziło i miało to sens. Kawał dobrej roboty. Dodatkowo dziękuję za sprawną akcję ogarnięcia z Kubasem ofiary wypadku z połamanym obojczykiem.

Eeeech,... Łysy zadbał o ochronę p.poż. Jak wyszło, tak wyszło, ale przecież nic się nie spaliło

Ja zorganizowałem trasę jaką zorganizowałem.

Jeśli kogoś pominąłem, to przepraszam.

Cieszę się, że wszyscy są prawie cali i zdrowi, nie było większych wypadków, a wszystkie motocykle zachowały 60-80% swojej wartości. Chyba tylko Bikera ma już wartość złomu, ale on był już w piątek bardzo tani :)

Będę pewnie montował film, więc jeśli ktoś coś pamięta i nie chce, żeby to zostało opublikowane, a cholera wie co mi się nagrało, to niech tu opisze o jaką sytuację chodzi, no i parę słów uzasadnienia :) Lecę bez cenzury

I, serio, może na wszystkich rajdach nie byłem, bo chyba X-ty był moim pierwszym, ale na wielu, i takiego jak ten to jeszcze nie pamiętam. Bo zwykle mało pamiętam, ale winę za to ponoszą osoby, które uparcie odprowadzają mnie do spania i nie dają mi szans, żeby być świadkiem czegoś wartego zapamiętania :D I tym osobom też chcę podziękować :)

Także tak o... Do zobaczenia

Śluza jak chcesz to podaj jakiś kontakt do siebie,mam parę filmów że stodoly i nie tylko które może będziesz chciał wykorzystać..:)

elizabeth 17.10.2023 14:31

😄

A ja dziękuje, że mogłam z Wami być, jesteście najlepsi! 😀
Ps. Stary w upojeniu alkoholowym obiecał mi kupić motocykl. 😜

Cytat:

Napisał sluza (Post 832956)
To ja ku pamięci, ponazywam tych organizatorów.

Ptokowi dziękujemy za miejscówkę (esencja Podlasia), gastronomię wysokiej jakości, przywiezienie i odwiezienie gratów, i dowiezienie dla Śluzy paliwa, bo mu się skończyło, gdy wracał do domu. Za najwyższy poziom zaangażowania, czapki z głów

Żwirek i Eliza - za organizację kapel :bow:

Redrobowi za kiszki, kaszanki, koszulki i nalepki, i ogólnie, że był miły i uczynny dla wszystkich.

Siwy ogarnął logistycznie wyprzedaż koszulek, zadbał o oprawę muzyczną i świetlną i świecił dobrym przykładem

Seba przywiózł gigantyczne wiadro śledzi z cebulą i olbrzymią konsolę didżejską z głośnikami.

Stachura zapewnił pieczonego guźca

Ferdek zorganizował trasę z atrakcjami, wg mnie fantastycznie to się sprawdziło i miało to sens. Kawał dobrej roboty. Dodatkowo dziękuję za sprawną akcję ogarnięcia z Kubasem ofiary wypadku z połamanym obojczykiem.

Eeeech,... Łysy zadbał o ochronę p.poż. Jak wyszło, tak wyszło, ale przecież nic się nie spaliło

Ja zorganizowałem trasę jaką zorganizowałem.

Jeśli kogoś pominąłem, to przepraszam.

Cieszę się, że wszyscy są prawie cali i zdrowi, nie było większych wypadków, a wszystkie motocykle zachowały 60-80% swojej wartości. Chyba tylko Bikera ma już wartość złomu, ale on był już w piątek bardzo tani :)

Będę pewnie montował film, więc jeśli ktoś coś pamięta i nie chce, żeby to zostało opublikowane, a cholera wie co mi się nagrało, to niech tu opisze o jaką sytuację chodzi, no i parę słów uzasadnienia :) Lecę bez cenzury

I, serio, może na wszystkich rajdach nie byłem, bo chyba X-ty był moim pierwszym, ale na wielu, i takiego jak ten to jeszcze nie pamiętam. Bo zwykle mało pamiętam, ale winę za to ponoszą osoby, które uparcie odprowadzają mnie do spania i nie dają mi szans, żeby być świadkiem czegoś wartego zapamiętania :D I tym osobom też chcę podziękować :)

Także tak o... Do zobaczenia

Pers68 17.10.2023 14:42

Cytat:

Napisał sebazaz (Post 833000)

Numer z dętką był prawie tak zaskakujący jak ten Śluzy na którymś rajdzie z butelką:)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06.