![]() |
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Atowakwon Tygodniowa kuracja jakieś 200 zeta... Bierzesz z 1-2 przed wjazdem i tydzień po wyjeździe z deth zone ;) Zdrowia! Dużo... :hello: |
Cytat:
|
nie jest w tych tematach specjalistka, ale jak rozmawiałam z kilkoma "co się znają" (czyt. lekarzami), dodam że niezaleznie z każdym ,to mówili akurat dokładnie odwrotnie, tzn. że lariam jest do d... i t głównie przez skutki uboczne, których za bardzo nie można wyeliminować, a polecali malarone jako bardziej nowoczesny, skuteczny i bez niechcianych skutków ubocznych.... więc sama juz nie wiem co myśleć. Doświadczenia ludzi, których zna po lariamie, są delikatnie mówiąc złe. O malarone żadnych bezpośrednich opinii nie mam
Pozdr |
No my bierzemy składniki Malarone osobno bo taniej - Paludrine z Arechinem (kuracja na 120 dni 220 zł a Malarone 2000 zł) a Kinga będzie brała Lariam bo nie może Arechinu....
|
Cytat:
Zdruf! :hello: |
:lukacz:no chomik 10 dni tak cienko że na szelkach można podyndac
|
Na Nationa Geographic leci maraton Long Way Down :).
|
Dziś przeczytałem o Waszej wyprawie, jestem pod dużym wrażeniem, trzymam za Was kciuki, sam planuje podobny wyjazd w 2009r wokół Morza Śródziemnego, liczę na częste relacje z Waszej wyprawy, pozdrowienia z Krakowa
|
Seven nie planuj. Nie da sie. Chyba ze sie Maroko z Algeria dogadaja.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |