![]() |
Cytat:
|
hmm.. no dobra.. zyskałam przejrzysty wgląd w delikatną materię-kokieterię sytuacji.. ;)
W związku z tym ostrożnie rozważam spontaniczne zorganizowanie rocznicowego kwidzyńskiego spędu Lejdisowego w weekend 10-12.06. Nie mam jakiejś oszałamiającej motywacji, ale pokusa zobaczenia Was i wspólnego pobrykania w terenie zdaje się być zbyt duża :D:dizzy::D Bardzo proszę o wstępne przemyślenie i deklaracje kto by się ewentualnie pisał: koszty obejmują jedynie koszty własne (nocleg od piątku wieczorem do niedzieli wieczorem w tym samym ośrodku co w zeszłym roku, ognicho x 2, ewentualnie kolejna pamiątkowa koszulka/kubek(?) z lejdisowo-endurowym hasłem ;) ). Transport we własnym zakresie. Latanie po krzakach przez 2 dni - tym razem poza przelotkami zależy mi na przynajmniej jednym stacjonarnym treningu na pobliskim torze MX - jest co ćwiczyć! ;):p Niezdecydowanych odsyłam do WEC'owskiego wątku: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4748 - tym razem Mistrzostw Świata Enduro Kobiet nie ma, ale mamy tam kogo odwiedzić i na pewno nie będziemy się nudzić (dużo więcej praktyki, ze zdrową szczyptą różowego lansiku :D) Kto by się wstępnie pisał? |
Nie powiem Ucek co to za termin, przynajmniej nie na forum :confused::(. W każdym razie właśnie w ten weekend ja na pewno odpadam.
|
Cytat:
koszulka/kubek pocieszenia? :) |
Cytat:
Wybierasz się zatem..? :D |
Ja się piszę na kubek pocieszenia bo data mnie nie cieszy :( i choć Dodo już uzbrojony w kosteczkę śmiga jak oszalały, tym razem z wami nie pobryka :mur:Nie uda mi się KURNA a tak bym chciała w doborowym towarzystwie przewietrzyć różową kieckę!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |