![]() |
Cytat:
|
To ja się tylko wetnę żeby nie było - czytam. Odfajkuj mnie na liscie czytajacych!
|
A jednak idzie na raty :) Miałem smaka na dwa kraje na raz. Nigdy nie byłem na Ukrainie ale z opowiadań to widzę, że nic się nie zmieniło..
Cytat:
" Life is not measured by number of breaths we take, but the moments that take our breath away" I to chyba powinno być nasze motto. Pozdrawiam wszystkich miłośników życia bardziej świadomego:p |
Czytam z wypiekami na twarzy ale się nie odzywam, żebyś nie gadał, że cię dołuję.
Fajnie się czyta o miejscach w których się było. Za tą budką na ostatnim zdjęciu sikaliśmy z Andrzejem... Dawaj dalej i nie cedź tak.... |
dawaj Greg.nie rob tyle przerw.jestes swiezo po urlopie wiec powinienes tryskac energia.kazesz na siebie czekac jak baba.pisz a ja czekam przed kompem...
|
7greg, jakiej firmy masz siedzenie w moto? czy to nie Bagster?
|
Cytat:
To mój wzór :D A wykonanie MarioMoto |
I juz? Wiecej dzis nie bedzie? Pisze goscinnnie z kompa goscia co o 7 musi byc w robocie wiec juz spi. POzdrowka ze Swidnicy.
Sambor |
I ja, i ja... :) dopisuję się do listy "wiernych czytelników". Fajnie piszesz :Thumbs_Up:, gratulacje. Po każdej części, czeka się z niecierpliwością na następną... Myślałeś żeby opublikować gdzieś tą relację???? Nasza nowa gazetka na rynku (bez reklam) byłaby chyba idealnym miejscem ;).
Pozdr i, nie chcę poganiać, ale.... cdn mile widziany :umowa:. Pozdr |
Chwilowo jadę ze Spławikiem chlać na Hel.
Do poniedziałku mnie nie będzie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |