Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Pierwsze koty za płoty. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6546)

Azja 14.05.2010 21:10

Pierwsze koty za płoty.

No i stało się - mam za sobą pierwsze 2 godziny jazdy na motocyklu, czyli pierwsze slalomy, pierwsze ósemki i pierwszą glebę - jestem zachwycona:D

Będę wdzięczna Lejdiskom, za wszelkie rady - co robić, jak robić, czego nie robić - może stworzy się z tego fajny poradnik dla wszystkich początkujących "motórzystek".:at:

PARYS 14.05.2010 21:24

O proszę ciekawie się naprawdę robi u Lejdisów!
I znowu ciekawy i intrygujący avatar :D

Witam i powodzenia :at:

deptul 14.05.2010 21:34

Cytat:

Napisał Azja (Post 115042)
No i stało się - mam za sobą pierwsze 2 godziny jazdy na motocyklu, czyli pierwsze slalomy, pierwsze ósemki i pierwszą glebę - jestem zachwycona:D

Ło matko!!! Ale jak to??

PARYS 14.05.2010 21:37

Cytat:

Napisał deptul (Post 115045)
Ło matko!!! Ale jak to??

No co ?? Glebą zachwycona dziewczyna, wariatka znaczy jakaś :D

diverek 14.05.2010 21:47

Cytat:

Napisał Azja (Post 115042)

A już myślałem że zaliczanie gleby to ulubione zajęcie mojej Barbarki, a forumowej Brunetki. Ale jak widzę są i inni, którzy uwielbiają sprawdzać czy matka Ziemia jest na miejscu:haha2:. Ale dziewczyny nie przejmujcie się. Faceciarstwo też się kładzie. I to nie tylko pod wpływem promili. Powodzenia. Błyskawicznej nauki i zdania egzaminu za pierwszym razem.

Brunetka 14.05.2010 21:49

Cytat:

Napisał PARYS (Post 115043)
O proszę ciekawie się naprawdę robi u Lejdisów!
I znowu ciekawy i intrygujący avatar :D

Witam i powodzenia :at:

Parys do kogo pijesz :D z tym avatarem :D

Azja, super że jest nas coraz więcej, ja może już za 1,5 tygodnia będę OBY szczęśliwą posiadaczką prawojazdy :)

Choć już się jeździ bez prawka , poprostu trzeba praktykować
Jakie rady, ja jak narazie żadnej wywrotki nie zaliczyłam na nauce jazdy, choć 2 były na Afri... ale żyje :)
Może kiedyś zrobimy ZLOT samych Lejdisek ... było by ciekawie obgadać facetów...

znając życie i tak by za nami po krzakach jeździli... żeby zobaczyć co się święci :lc8::hehehe:

Brunetka 14.05.2010 21:57

Mam nadzieję że szybko naprawi :D

Azja 14.05.2010 22:48

Parys, witam również i dziękuję:)

Deptul, co "jak to?" - to wszystko przez Bajrasza, bo nie chce ze mną jeździć, tylko Deptul i Deptul:Sarcastic:

Diverek, pan instruktor powiedział "jak się nie wywrócisz, to się nie nauczysz", a ja bardzo chcę się nauczyć...;)

Brunetko, taki "babozlot" to byłaby fajna sprawa:kumbaya::zdrufko::lobby:
powodzenia na egzaminie:)

lena 14.05.2010 23:35

Powodzenia! Ja juź myślę o jakimś kursie doszkalającym, bo i owszem...lot mi się podobał, ale jego konsekwencje po spotkaniu z ziemią czuję do dziś!

myku 14.05.2010 23:46

Wreszcie bedziemy mogli jezdzic bez bajrasza:rolleyes:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.