![]() |
Pierwsze koty za płoty.
No i stało się - mam za sobą pierwsze 2 godziny jazdy na motocyklu, czyli pierwsze slalomy, pierwsze ósemki i pierwszą glebę - jestem zachwycona:D
Będę wdzięczna Lejdiskom, za wszelkie rady - co robić, jak robić, czego nie robić - może stworzy się z tego fajny poradnik dla wszystkich początkujących "motórzystek".:at: |
O proszę ciekawie się naprawdę robi u Lejdisów!
I znowu ciekawy i intrygujący avatar :D Witam i powodzenia :at: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Azja, super że jest nas coraz więcej, ja może już za 1,5 tygodnia będę OBY szczęśliwą posiadaczką prawojazdy :) Choć już się jeździ bez prawka , poprostu trzeba praktykować Jakie rady, ja jak narazie żadnej wywrotki nie zaliczyłam na nauce jazdy, choć 2 były na Afri... ale żyje :) Może kiedyś zrobimy ZLOT samych Lejdisek ... było by ciekawie obgadać facetów... znając życie i tak by za nami po krzakach jeździli... żeby zobaczyć co się święci :lc8::hehehe: |
Mam nadzieję że szybko naprawi :D
|
Parys, witam również i dziękuję:)
Deptul, co "jak to?" - to wszystko przez Bajrasza, bo nie chce ze mną jeździć, tylko Deptul i Deptul:Sarcastic: Diverek, pan instruktor powiedział "jak się nie wywrócisz, to się nie nauczysz", a ja bardzo chcę się nauczyć...;) Brunetko, taki "babozlot" to byłaby fajna sprawa:kumbaya::zdrufko::lobby: powodzenia na egzaminie:) |
Powodzenia! Ja juź myślę o jakimś kursie doszkalającym, bo i owszem...lot mi się podobał, ale jego konsekwencje po spotkaniu z ziemią czuję do dziś!
|
Wreszcie bedziemy mogli jezdzic bez bajrasza:rolleyes:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |