![]() |
Cytat:
Zamiast wyrzucac zdjecia wystarczy je wybierac ;) Mniej z tym roboty. Kiedys jak wiesz robilem to zawodowo. |
Wow, bomba, dzięki za próbkę, kurcze będę czekać jak na szpilkach na oficjalny slideshow :Thumbs_Up::)
|
Foty macie naprawde superrr!!!
pozdro, I & K |
Ja nie chce nic mówić, ale Sambor najwyraźniej się opie...la i nic nie pisze o wyprawie ...
:D |
Przywalila mnie ilosc zdjec zebranych od uczestnikow...
wybralem ze swoich wstepnie 500 podjalem probe zgrania na dysk pozostalych 22 GIGa fotek Dysk odmowil wspolpracy. Pikasa nie obrabia z dysku zewnetrznego... ZABIJE SIE!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Taaa, a świstak siedzi i zawija......
Pamiętam jak ja zbierałem cięgi od uczestników TEJ wyprawy, że nic nie piszę. A tu proszę, nuda i niejasne wykręty. Ech, a tylu mędrców pojechało :) |
Cytat:
|
Cytat:
Już taki stary był, że na drugą stronę trafił i Sambor chyba liczył na to, że zapomnimy a tu lipa, Ramires odkopał i teraz Samborowi cięgi się należą :) 7Greg, a swoją drogą, to my się dopominaliśmy więcej, bo jak pierwszy elaborat strzeliłeś to tylko podrażniłeś podniebienie a my się :drif::drif::drif: na więcej! :) Sambor i s-ka, BRAĆ SIĘ DO ROBOTY!!!!!!!! |
a tak na marginesie, to po grzyba szukać fotki do kalendare 2009, skoro tych już starczy do 2015:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |