![]() |
Wrzuć sobie pod światła przekaźnik i tam będziesz podpinał GPS`a i kolejne ustrojstwa, jak będzie taka potrzeba. NIe ma co tego odkładać do zimy. Czas potrzebny do zainstalowania Larka z przekaźnikiem lub bez jest prawie taki sam. Więcej czasu zajmie Ci pisanie postów w tej sprawie :D
|
Udało mi się odpalić Garmina XT na Larku 35AT - nie było problemów :) .
Teraz testuję jego moc obliczeniową zapodając mu różnej wielkości mapy . Pozdro. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sorki panowie.
Zainstalowało się ładnie , mapy zapodałem , otwiera się pierwsza klasa ............ wszystko wyglądało cacy , a na dworze satelit nie złapał :vis: |
Tak to mi się też udało uruchomić :Sarcastic:
|
eee to mi nawet lapal satelity w Garmin XT ...
tyle ze GPSGate wymagal reinstalacji po kazdym zamknieciu Garmina. Byc moze cos w skrypcie uruchamiajacych spsulem a moze tak niestabilnie to dziala. portsplitter ktorego ludzie uzywaja przy innych larkach w przypadku 35AT nie dziala bo nie ma domyslnie zadnego wolnego com na ktory mozna by sygnal przemapowac z com7 na ktorym sygnal gps wystawia driver. gpsgate pozwala usunac przypisanie ktoregos z domyslnych portow i w jego miejsce wstawic sygnal z drivera gps Jakims wyjsciem byloby moze zmodyfikowanie przypisow bezposrednio w rejestrach windows (wykasowanie ktoregos z aktualnych przypisan) i uzycie 'standardowego' lub lekko zmodyfikowanego skryptu wraz z portsplitterem tak sobie na glos tylko mysle :mur: |
Heja,
Cytat:
|
Witam,
Cytat:
Ale jak ktoś np. przerabiał włoszkę na oryginalnej instalacji na 2xh4, do tego bez przekaźników, to poza problemami z przełącznikiem świateł każdy dodatkowy odbiornik wiszący na zasilaniu będzie pogarszał sytuację. |
Znów się zawiesiła AM na Larku i urządzenie nie widzi plików na karcie, za to chyba tak szybko nikt nie jechał Afryczką :)
http://images47.fotosik.pl/1075/70ac04f600d2b192.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |