![]() |
Jony, poszła PW.
No i o zapisanie w kolejkę poproszę. Do wiosny da radę? |
Także proszę o wpisanie na listę (Honda Transalp 650) + ew 2 kanapy do crossów ale to jeszcze dam znać :D
|
|
Johny dołącz mnie do listy. Napisałem na pw.
|
Jesteś na liście.
|
a kanapa do xChallange da rade? Jakie koszty?
|
Da rade zrobić. Myku jeździ na mojej kanapie. Co do kosztów wyśle priva.
|
Dopisuję się do kolejki. Rozmawialiśmy przez telefon na temat kanapy do KTM LC-4 ADV. Wysoki gość, chuda, koścista dupa. W czasie jazdy lecę ku zbiornikowi co skutkuje systematycznym przesuwaniem się "nabiału" w stronę łopatek (przynajmniej takie mam wrażenie). Twoja propozycja - poszerzenie, zebranie "garba" i wymiana pianki w części siedzącej. Zamawiam tez poszerzenie w strefie siedzenia - jestem na tyle wysoki, że w czasie "stójki" nie będzie mi to przeszkadzało. Całość miała by byc gotowa na marzec.
|
Cześć, jakby tak udało się coś to trampka TA650 do wiosny coś wystrugać, byłoby pięknie.
Kanapa jest, ale ślizgam się po niej przy każdym hamowaniu. Chciałbym podwyższyć siedzenie o jakiś centymetr, do tego zrobić jakieś odcięcie od siedziska plecaczka, bo mi dziewczyna leci na plecy czasem. Myślę, że dobrze by też było nieco zniwelować ten spadek w przedniej części siedzenia, może właśnie tam dołożyć ten 1 cm. Proszę o info na priv jakie są terminy i jakie byłyby to pieniądze :) |
Masz priv - a
Jeździsz po siedzeniu może dlatego że masz za ostre hamulce :D |
Dobry żarcik :D
|
Co tu taka cisza.?
Do kanapy coraz bliżej ;-) |
@Kadi pchasz się tak skutecznie że już jesteś trzeci. :D
|
a czy jak będę częściej oglądał listę to będzie szybciej szła?:fool2::fool2:
|
Dzwoniłem, pisałem SMS - prośba o oddzwonienie :)
Proszę o dopisanie do kolejki, informację nt. kosztów oraz terminu wykonania. Do miłego! |
Prośba o wpisanie w kolejkę.
|
Proszę uprzejmie o ustawienie w kolejce. Do obniżenia będzie siedzenie do wr250r.
Przy okazji życzę Wesołych Świat oraz pomyślności w Nowym Roku. Pozdrawiam Kuba |
Cytat:
|
Cytat:
:mur: |
To że kanapa jest u mnie to nie oznacza że będzie robiona poza kolejnością.
Wsparciem mogę każdego objąć a nawet potrzymać za rękę w kryzysowym momencie :D @thomas jesteś czwarty na liście tak że możesz pomalutku pakować kanapę do wysyłki. |
Jak baby :D
|
Cytat:
|
Dobra, dobra, uspokoiliście mnie...
|
Staję w kolejce do zrobienia kanapki, oczywiście w tej krótszej, dla lepszych.
|
@lord jesteś teraz 19-ty.
Link do listy na dole każdego mojego postu (pod kreską). Kolejka krótka jak nigdy. Długiej kolejki nie mam no chyba żeby się ze mną napić wódki to trzeba długo czekać bo zarobiony jestem. ;) |
Zet też proszę o dopisanie na listę.
|
Hej. Czy robiłeś już kanapy do yamahay xt 660 R? Chodzi mi o poprawę wygody, lekkie poszerzenie części pod kierowcą może dodanie gąbki. Jeśli masz jakieś foto wrzuć proszę to napiszę czy wpisywać mnie do kolejki. Dzięki.
|
Raz szyłem sam pokrowiec:
http://motokanapy.pl/bez-kategorii/k...yamaha-xt-660/ ale z tego co pamiętam to tam jest bardzo twarda pianka. Jesteś na liście. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Jeżeli nie to zachęcam. Całkiem inne moto z kanapą od Zeta. |
Ja jeszcze nie mam i się czaje. Ale bedę chciał.:)
|
@Maciek nie wierzę że w Kalwarii nie ma tapicera od motocykli? :D
Wpisać Cię na listę? |
Cytat:
Ale siedzenie do ETZty 150 to był ich szczyt umiejetnosci. Afrykańskie siedzonko oddam albo w ręce mistrza albo nikomu. No mogę sie znaleźć na liście jeśli to nie problem. Czaje sie gdyż sa inne pryjorytety i z papierami krucho. W razie gdyby lista doszla juz do mnie a nie będę gotowy to bede przepuszczał "tych za mna" Z góry dziekuje :) |
Johny, mistrzu wpisz mnie proszę na listę. Chcę obniżyć przednią część kanapy i podebrać gąbkę na uda, bo na postoju ledwo paluszkami szuram... a niby 178cm wzrostu, w dowodzie piszą, że wysoki:P
|
@FrankoChmiel to jeszcze korzystasz z dowodu książeczkowego, zielonego (tam były takie wpisy)?
Jesteś na liście. |
25 chętnych kierowników na liście to jak to wychodzi w kalendarzu?
|
Na pewno chcesz to wiedzieć? Rzeczywistość jest okrutna :D
|
jestem gotowy na najgorsze....
|
Właśnie, żeby przed ciepełkiem zdążyć... Żadnych kartek ja w Twoim paszporcie, wyrywać nie muszę...https://www.youtube.com/watch?v=tm63HKL55yo
|
Chyba nie jest aż tak źle :D Tydzień temu byłem 15- ty dzisiaj już 10-ty na liście. Zaczynam składać do skarbonki:)
|
No to Zet Johny chętnie wciągnę się na tą liste. Myślę że do wiosny się uda. ???
|
Raczej przed wiosną to nie ale podczas kalendarzowej wiosny już powinno się udać.
|
Jeysuss to się nazywa mieć fach w ręku!!!! A może tys nazwę zmienić powinien? Na nią z Boskie w tytule :)
|
Cytat:
:D |
Nie przesadzać to podstawa.
|
Absolutnie to nie był jakis przytyk z mojej strony majacy na celu poddać w watpliwość cokolwiek. Jestem pełen podziwu dla umiejetnosci i chęci.
Podlapalem tylko pomysł na uszlachetnienie nazwy poprzez dodanie Boskiego elementu :) |
Moja kanapa dotarła, pełen profesjonalizm:)
Zet jeżeli spotkam Cię na drodze stawiam dodatkowo piwko:) |
Jako że kolejkę żeś mocno posunął, zapytuję?
Słać czy czekać na wezwanie? |
Dzięki Zet. Kanapa super. :Thumbs_Up:
|
|
Pierwsze 500 km na nowej kanapie już za moją dupą. Dupa była w niebie. Dzięki Zet!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |