![]() |
a może od wielbicielki
|
Może...
|
''Chinol'' oddaj ''afro''
|
Cytat:
|
....gdzie film z "przescieradła"? Kiedy premiera?
:hello: |
Cytat:
|
....
Cytat:
To była jednak niespodziewajka bo napotkałem przyjazną gadzinę, która obdarowała i mnie taką siatuszką również nie odpakowaną... usiedli my wtedy na ławce i smieliśmy się uraczyć butelką % trunku :) |
Właśnie, kiedy premieryja filmowa??:D
|
Cytat:
|
Cytat:
Dziękował bradzo- się przydała już następnego dnia :bow: :) Na następnym zlocie to trza będzie jeszcze jedną butelkę rozpracować :friday: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W ostatnią niedzielę byłem u Jurka w Białej - jest bardzo zadowolony z Waszej postawy, nie wnosi żadnych zastrzeżeń do ewentualnych braków w wyposażeniu domków czy okolicy. Podczas sprzątania pokoi znalazł jeszcze następujące rzeczy:
1. termos aluminiowy - ma pasek do zawieszenia na ręku (stawiam na Rodezjana, bo w środku zapach bimbru :) 2. srebrna parasolka ZAFIRON ładnie złożona 3. Damska kurtka od wewnątrz krata (wiem już że to Kropkowa) 4. 2 szt. kubków stalowych o pojemności 0,3 i 0,5 L lekko okopcone :) 5. Bluza dresowa jasno brązowa rozmiar L SANCRED zapinana na czerwony suwak. 6. czarna kominiarka 7. kurtka moro bundesvery (w lewej kieszeni snikers) - logo helmutów na prawym ramieniu. Zgłaszajcie się po zguby, będę odsyłał pocztą na podane adresy za Wasze pieniądze :) |
CZARNA KOMINIARKA CZARNA KOMINIARKA!!!!!!!!!
zamawiam! może to moja!!! zrobisz fotę? matjas Cytat:
|
Okopcone kubki :haha2: to jednak paliłem........
Kubki nie mają zbyt dużej wartości także szkoda wysyłać :) zwłaszcza okopcone ;) |
Kominiarkę zagubił też "Szwagier" Bartola.
|
Szwagier chyba szukał bluzy właśnie.....
Fajny bajzel jak na koloniach :haha2: |
Dobrze że nikt tam dziewictwa nie stracił... byłoby jak na koloniach :D
|
Że też ja na kolonie nie chciałem jeździć :mur:
|
kurteczke i parasolke poproszena na adres
ul. wyspiańskiego 1/3 46-203 Kluczbork btw jak sie znalazła parasolka to koło niej powienin byc jeszcze pokrowiec foliowy na wózek- złozony mógł zostać wzięty za niepotrzebną folię, ale gdybyś miał to dołącz do wysylki. o kasie pogadamy by phone |
Czy będzie coś z filmem z offa? Już dwa tygodnie mijają i cisza w tym temacie...
|
Cytat:
|
Cytat:
ja tez!!!!!!!!!!!!!! |
komuś coś wsiąkło w prześcieradło?
|
|
link do MOVIE nie robi
Oops! (403) |
Tak czekam na ten film...:)
|
..:: DOWNLOAD MOVIE ::.. Byly problemy z ogladaniem online, wiec zapraszam do sciagniecia pliku: http://www.sendspace.com/file/8v9wff niestety ciagle troche bucz. Jak sciagnac:
_____________________ Pozdrawiam |
Cytat:
Dzięki Tadeuszu. |
Super film:Thumbs_Up:
|
zciąga się bez problemu i bangla.
|
Jako że wygrałem olej silnikowy, którego mój motocykl nie trawi, to odstąpię go odpłatnie za dowolną kwotę przekazaną na forum. Oczywiście im więcej tym lepiej :) Chętni są?
|
Cytat:
|
yyy... bo to zły motocykl jest :D
|
Lepi, kto był w Białej dużym katem?? Niebieskim.
Oglądałem zdjęcia Ropucha i wpadło mi w oko, bo ty chyba byłeś 690-tką. pozdr. |
Myku był dużym.
|
Cytat:
pozdr. |
Adrian vel Korn też był duzym Katem
|
|
Zazigiego tu czuję - w pytę :bow::Thumbs_Up::drif:
|
:brawo::brawo::brawo: Aż się gęba śmieje. I chciałoby się :at: tylko to białe świństwo za oknem ... :mur:
|
Super się wspomina :D Montaż ekstra :Thumbs_Up:
|
No montaż fajny ale muzyka jak na jakieś stypie :D
|
Cytat:
|
Pindor do "Tanca z Gwiazdami" ;)
|
Pełen mrok z tą muzą.....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |