![]() |
Taki test. Ładnie zrobione, polecam cały kanał.
https://youtu.be/XBHUD9Uoiu8 |
Cytat:
|
Dżizus, ale bełkot. Niech mnie ktoś wytłumaczy co autor ma na myśli pisząc o wadach - podstawowe lusterka? Są jakieś opcjonalne czy coś?
|
Pewnie z kamerkami cofania :)
|
Cytat:
Bełkotu nie zauważyłem, całkiem przyjemna do wysłuchania recenzja , a żeby czepić się jednego słowa napisanego na planszy na końcu recenzji to już całkowicie niezrozumiałe , można bardziej się czepić niektórych recenzji wyjazdów tutaj zamieszczanych..... |
Cytat:
|
Czy w nowej Hondzie poprawili przekłamujacy termometr i prędkościomierz?
W aucie (nie Honda) czy 50 km/h czy 140 km/h przekłamanie jest stałe i wynosi 3km/h Nie rozumiem czemu w Hondzie do 100 km/h to jest 5-10 km, a powyżej 100 to aż 12 km za dużo, chcą przekonać tych z małym, ze jednak maja dłuższego? Powoli mi to działa na nerwy, w BMW było lepiej, ciekawe co KTM w tym temacie? Odejmowanie temperatury od wskazywanej tez jest irytujące. A wczoraj nie wiem czy to prawda usłyszałem ze tablet w trybie CarPlay działa tylko wtedy, gdy jest się sparowanym z interkomem w trybie bt, jak interkom się rozładuje to z tabletu znika np nawigacja. |
Przekłamanie powinno być procentowe, więc im szybciej jedziesz to powiedzmy, że 10% ze 100 km/h to 10, a ze 140 km/h to już 14.
|
Radio, zalecam kurację. zaklej prędkościomierz i pojedź gdzieś...
A poważnie to jakie to ma w ogóle znaczenie? od kiedy nie jeżdżę na fabrycznych zębatkach, nie mam zielonego pojęcia, jaką mam prędkość. jakąś. hu cares? Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |